iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: iCulture, Opera Neon, Blendle Premium en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals Google Toontastic 3D, Opera Neon, Blendle Premium en meer.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

iCulture

Onze eigen iCulture-app is deze week bijgewerkt. De synchronisatie van de app voor de gelezen artikelen is nu een stuk betrouwbaarder. Hierdoor worden de artikelen die je al geopend hebt, een stuk sneller gesynchroniseerd tussen al je apparaten zoals je iPhone en iPad. En als er een video in een artikel staat, kun je deze nu ook weer in landschapsweergave bekijken. Wel zo handig toch. Lees ons artikel over de iCulture-app.

Google Toontastic 3D

Deze week introduceerde Google een nieuwe app voor iets oudere kinderen (6-8 jaar). Hiermee kunnen kinderen eenvoudige animatiefilmpjes maken op een iPhone of iPad. De verhalen bestaan uit animaties die ze zelf kunnen tekenen en karakters die ze zelf kunnen kiezen. Met hun stem vertellen ze er zelf een verhaal bij. Lees ons artikel over Google Toontastic 3D.

Airmail

De veelzijdige e-mailapp Airmail begint het nieuwe jaar met een grote update. Hierin heb je meer opties om berichten te snoozen en voor het gebruik van labels. Ook is de integratie met Workflow en de nieuwe notitie-app Bear verbeterd. Meer over de nieuwe functies en deze verbeterde integraties lees je in ons artikel over Airmail.

Opera Neon

Hoe ziet de internetbrowser van toekomst eruit? Dan kom je al snel terecht bij concepten die ontwerpers en bedrijven maken. Weinig tastbaar dus. Browsermaker Opera ging daarom een stapje verder en bouwde een volledig werkende browser met het oog op de toekomst: Opera Neon. Browsen is nog visueler met allerlei animaties en de browser heeft verschillende handige tools, bijvoorbeeld voor het maken van screenshots. Meer over Opera Neon lees je in ons artikel.

Downloaden: Opera Neon (Mac/Windows/Linux)

Blendle Premium

Artikelendienst Blendle kwam deze week met de grootste vernieuwing sinds de introductie van de dienst: Blendle Premium. Voor een vast bedrag per maand lees je voortaan elke dag een selectie van de 20 beste artikelen uit meer dan 120 kranten en tijdschriften. De selectie wordt gebaseerd op je leesgedrag en aangevuld met ‘must-reads’ van Blendle’s redactie. Lees er alles over in ons artikel over Blendle Premium.

Telegram Desktop

Chatapp Telegram heeft meerdere apps voor de Mac, waaronder eentje in de Mac App Store. De oudste variant, Telegram Desktop, kreeg deze week een grote update die het versienummer meteen naar 1.0 tilt. Een belangrijke vernieuwing zijn thema’s, die je met enige kennis ook zelf kunt maken. De vernieuwde Telegram Desktop-app is beschikbaar voor macOS, Windows en Linux. Lees er meer over in ons artikel over Telegram Desktop.

Downloaden: Telegram Desktop (Mac/Windows/Linux)

Snapchat

Snapchat krijgt binnenkort een groot redesign. Centraal hierin staat een nieuwe universele zoekfunctie die altijd binnen handbereik is en snel toegang biedt tot de belangrijkste functies en je beste vrienden. Hoe het werkt lees (en zie) je in ons artikel over Snapchat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2017, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.