Korg Gadget voor Mac

Korg Gadget-muziekstudio komt naar de Mac

Korg Gadget, de muziekstudio voor muziekproductie komt binnenkort naar de Mac. Sinds 2014 is Korg Gadget al op iPhone en iPad te gebruiken.

Korg Gadget, een complete muziekproductiestudio voor iOS, komt binnenkort ook op de Mac beschikbaar. Sinds 2014 kun je Gadget op de iPhone en iPad gebruiken voor het ‘vriendelijke’ prijsje van €39,99. Daarnaast kun je met in-app aankopen de app nog verder uitbreiden. Korg heeft beloofd dat de mobiele versie en de aankomende desktopversie naadloos met elkaar samenwerken. Je kunt op het ene apparaat een muziekproject beginnen en er op een ander apparaat verder aan werken.

Korg Gadget voor Mac

Korg Gadget: binnenkort ook op de Mac

Korg Gadget bevat een collectie instrumenten, waaronder synthesizers en drummachines, aangevuld met effecten. Korg noemt dit ‘gadgets’. In zeker zin is de app wel te vergelijken met Garageband, maar dan gericht op een wat professioneler publiek. Alle ruim 30 instrumenten uit de iOS-versie komen ook beschikbaar op de Mac, aangevuld met nieuwe gadgets zoals een 16-pad drummachine.

Ook zal de Mac-versie van Korg Gadget een zogenaamde Gadget Plug-in Collection bevatten, voor mensen die met AU, VST, AAX en NKS willen werken. Ook werkt de software met Allihoopa, Ableton Link en Bluetooth MIDI. Meer details zoals prijs en beschikbaarheid zullen bekend worden gemaakt tijdens de NAMM, het jaarlijkse evenement van de National Association of Music Merchants (NAMM), dat op 19 januari 2017 van start gaat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2017, 11:27
Categorieën Apps, Mac & macOS
Onderwerpen instrument, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.