iCulture-app met houten tafel

iCulture-app 2.1.1 met bugfixes nu beschikbaar

We hadden hem al even beloofd; de iCulture-app 2.1.1 bugfix-editie. Geen grote wijzigingen deze keer, maar genoeg magie om de app weer wat prettiger in het gebruik te maken.

Er staat weer een nieuwe versie van de iCulture-app voor je klaar. In versie 2.1.1 hebben we vooral gefocust op het verhelpen van enkele nog openstaande problemen, waarbij de synchronisatie van (on)gelezen artikelen het meest voorname punt is.

De changelog voor iCulture-app 2.1.1

  • Synchronisatiemethode (on)gelezen artikelen betrouwbaarder gemaakt
  • Artikelafbeeldingen zouden niet meer te pas en onpas moeten openen
  • Video’s kunnen nu weer in landscape worden bekeken
  • Fix voor verliezen scrollpositie op index
  • Reactiescherm wordt nu ververst na plaatsing reactie
  • Meer optimalisaties bij terugzetten In-App aankoop
  • Andere kleine verbeteringen en optimalisaties.

iCulture-app 2.1.1

Eind vorige maand kwam iCulture v2.1 uit (onze jubileumeditie), waar we onder andere de mogelijkheid hebben toegevoegd om push-notificaties naar eigen wens in te stellen, universal links hebben toegevoegd en de app op alle fronten veel sneller hebben gemaakt. Meer daarover lees je in het aankondigingsartikel.

Bekijk ook

iCulture-app 2.1 nu beschikbaar: de jubileumeditie

Op de tiende verjaardag van iCulture is ook een grote update van onze eigen iCulture-app beschikbaar in de App Store. In versie 2.1 vind je veel mooie, nieuwe features en goede verbeteringen, met name een forse snelheidswinst.

Vragen/feedback?

Werkt een functie niet zoals je had verwacht? Dan vernemen we dat uiteraard graag via de optie ‘Stuur feedback over de app’. Daarnaast hoopt het team op een mooie beoordeling en recensie in de App Store!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.