Een iPad met Airmail op tafel.

AirMail 1.5 geeft je nog meer opties voor mailberichten

AirMail 1.5 is verschenen met allerlei nieuwe functies, zoals snoozen tot maandag en samenwerking met Workflow en Bear. Nog meer mogelijkheden om je mail serieus weg te werken.

De makers van AirMail beginnen het jaar goed met een grote update, waarin flink wat nieuwe functies zijn toegevoegd. Je hebt nu meer opties om te snoozen, labels te gebruiken en te antwoorden. Deze opties zijn ‘ToDo’, ‘Snooze tot maandag’ en het label ‘Werk’. Ook kun je nu makkelijker berichten archiveren en tegen anderen zeggen dat je ergens mee aan het werk bent.

AirMail 1.5

AirMail 1.5

Het betekent dat je met nog hogere snelheid door je mail heen kunt gaan. AirMail 1.5 biedt ook integratie met de vernieuwde Workflow-app, werkt beter samen met de veelgeprezen notitie-app Bear en biedt ook de nieuwe authenticatie voor Gmail. Verder vind je nu een Default Inbox en een nieuwe OpenURL-actie in de app.

AirMail 1.5

Een voorbeeld: AirMail en Bear

Omdat we nog niet zoveel aandacht aan Bear hebben besteed, is het de moeite waard om dat toch even te doen. Als je deze minimalistische notitie-app hebt geïnstalleerd kun je de koppeling in AirMail terugvinden via Instellingen > Diensten > Bear. Deze notitie-app laat je tijdens de intro wat tekeningen van beren zien, maar daarna is het een serieuze en overzichtelijke app zonder toeters en bellen. De app ordent je notities op basis van tags. Je bewerkt notities in de editor, die je ook de mogelijkheid geeft om lijstjes te maken en foto’s toe te voegen. Je kunt notities met elkaar koppelen, zodat je weet wat bij elkaar hoort. En: Bear slaat alle notities automatisch op.

Bear notitie-app

AirMail en Bear in combinatie gebruiken kan handig zijn als je bijvoorbeeld een concepttekst hebt zitten schrijven. Je moet een moeilijk verhaal naar je ouders, je beste vriend of iemand anders sturen en je zit al dagenlang te broeden op de juiste formulering. Via AirMail kun je dan makkelijk de notitie delen. Vanuit het deelmenu van Bear kun je overigens ook al de notitie per mail versturen, via Apple’s eigen Mail-app of via AirMail. Bear is een van de wel dertig apps en diensten die AirMail ondertussen ondersteunt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2017, 11:39
Categorie Apps
Onderwerp airmail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.