iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Airmail, Blendle, Super Mario Run en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals Airmail, Super Mario Run en Blendle.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Blendle

Ben je gebruiker van Blendle? Dan wordt het lezen van artikelen een stukje makkelijker. Dankzij de nieuwe update kun je namelijk in artikelen direct de lettergrootte en regelafstand instellen, zodat artikelen beter te lezen zijn. Ook stel je eenvoudig de helderheid in en kun je, voordat je een artikel opent, zien hoe veel tijd je vermoedelijk kwijt bent met het lezen van het desbetreffende artikel. Lees ons artikel over Blendle.

Buurman & Buurman: A Je To

Soms gaat er eens iets fout. Dan heb je een probleem. Maar dat lossen wij dan simpel op! A je to! Buurman & Buurman, de bekende en handige buren uit de jaren tachtig en negentig, hebben nu ook een app voor de iPhone en iPad. Met deze app kun je spelletjes spelen en afleveringen van de populaire serie bekijken. Hoe goed is deze app? Wij zochten het uit in de review. Lees onze recensie over Buurman & Buurman A Je To.

Airmail

Airmail was al een handige mail-app in het dagelijks gebruik, maar de app is nu nog makkelijker geworden. Zo zijn er nu slimme notificaties die je alleen krijgt op basis van je locatie. Ook kun je de Niet storen-stand aan of uitzetten per gekoppeld mail-account en kun je verzenders blokkeren. De Apple Watch-versie is voorzien van een nieuwe complicatie. Lees ons artikel over Airmail.

Super Mario Run

Het was misschien wel de grootste verrassing van het Apple-event, maar Nintendo kondigde op het podium bij Apple Super Mario Run voor iOS aan. In dit spel rent Mario vanzelf in de bekende 2D-omgeving en door op het scherm te tikken kun je springen, op Goomba’s stampen en nog veel meer. Ook neem je het op traditionele wijze op tegen Bowser om Princess Peach te redden. Het spel komt later dit jaar beschikbaar, maar je kunt de game nu alvast in de App Store vinden en een melding krijgen zodra hij beschikbaar is. Lees ons artikel over Super Mario Run.

Instagram

Instagram heeft een nieuwe Low Light-modus gekregen. Dankzij deze nieuwe stand kun je betere foto’s maken in het donker. Maar er is ook minder goed nieuws, want de functie om een kaart met fotolocaties te bekijken bij andere gebruikers, is nu verwijderd. Bij je eigen profiel is deze kaart met fotolocaties nog wel zichtbaar. Lees ons artikel over Instagram.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2016, 13:31
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.