Reacties voor: Analist verwacht 6,2 miljoen verkochte iPads voor Apple

Analist Gene Munster verwacht dat Apple dit jaar 6,2 miljoen iPads zal verkopen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Die problemen met verkrijgbaarheid zijn toch gewoon om een “kunstmatige” schaarste te creëren? Dan horen mensen dat ze bijna uitverkocht zijn, dus gaan ze er snel even een halen.

  2. Kijk, dan ben ik toch blij dat ik hem al in huis heb.

  3. Ik heb wel al van een bron vernomen dat hij €479,99 bij Dixons gaat kosten. Heb helaas geen bewijs 🙁
    Heb er zelf helaas niets meer aan, mijne is al bijna ‘n maand binnen 😀

  4. Hier in Orlando was ook alles uitverkocht. Afgelopen zaterdag in Apple store besteld en vandaag mail dat ie binnen is. Morgen dus even ophalen 🙂

  5. @oentje13; beetje naief – dat heeft apple niet nodig en nooit nodig gehad. Ze hebben dit probleem ook niet eerder zo gehad.

  6. Origineel geplaatst door oentje13
    Die problemen met verkrijgbaarheid zijn toch gewoon om een “kunstmatige” schaarste te creëren? Dan horen mensen dat ze bijna uitverkocht zijn, dus gaan ze er snel even een halen.

    Geloof er weinig van.
    Het is in voordeel van Apple om zoveel mogelijk iPads te verkopen: Meer winst en vergroting van het platform, waardoor het interessanter wordt voor softwareontwikkelaars.
    Tevens vinden mensen het niet leuk als ze geen iPad kunnen kopen…

  7. @Pieter: Hoe meer Apple uit hun eigen store kan verkopen hoe beter voor hen. Als ze in het begin de reguliere electronicazaken weinig producten leveren, kunnen ze meer verkopen in hun eigen stores.

  8. @oentje13: Onzin. Alle Apple Stores moeten de iPads ook gewoon van Apple kopen. De meeste Apple Stores zijn namelijk niet in handen van Apple maar van franchisenemers…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.