Reacties voor: Analist: ‘iTV bestaat nog steeds, productie start in mei of juni’

Volgens Jefferies-analist Peter Misek is Apple nog steeds van plan om de iTV te onthullen. De productie hiervan zal in mei of juni van start gaan, waarna de tv in het einde van 2012 op de markt verschijnt.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik hoop zeker dat ie gaat komen. Want bestaande tv’s hebben een interface die voor geen meter werkt. Onhandige menu-structuur, vaak traag (soms echt 2s lag) en niet gebruiksvriendelijk. Typisch dingen die Apple eerder heeft verbeterd (Mac, iPod, iPhone, iPad).

  2. Hopelijk alles on demand en vooral alles via internet. Wij hebben geen tv maar zo’n itv zou dan mogelijk een goede optie zijn

  3. Hij komt er. Met een touch afstandsbediening of via de iphone / ipad. Daarom is de user interface van de Apple TV gewijzigd. Geschikt gemaakt voor touch bediening terwijl dat eerder niet zo was. Dat zie ik als een stille hint.

  4. Apple maakt mooie producten maar met tv blijf ik bij mijn samsung es8000 premium smart 3d led tv ue55es80 met losse appletv er naast

  5. Apple’s hoofdontwerper Jonathan Ive zou ook al een prototype in zijn werkplaats hebben staan.

    Als de onderdelen echt al verstuurd zijn naar Azië dan is het vrij logisch dat sir Jonathan Ive hem ook in zijn kamertje heeft staan.

  6. Lijkt me ook een logische zet dat ze TV’s uitbrengen, iets wat ik al jaren terug al voorzag.
    Met de Apple TV die nu HD ondersteund, is er al een duw gegeven richting TV van Apple.

    Apple brengt al jaren op deze manier nieuwe producten op de markt ; kleine aanpassingen op bestaande ( onbelangrijke ) producten die leiden naar grote nieuwe aankondigen.

    Oftewel langzaam de weg plaveien naar iets nieuws

    Ik denk dat de design veel gaat lijken op de Thunderboltdisplay met ingebouwde 8 Megapixel camera voor Facetime en interactieve games ala Kinetic zoals bij de Xbox360..
    Speciale apps specifiek voor de TV.. Apple zou Apple niet zijn als ze het gebruik van TV ” Revolutionary” gaan veranderen. Coverflow wat reageert op je handbeweging zappen door een handbeweging ; hand omhoog = volume omhoog hand van links naar rechts swipen = van kanalen zappen.

    Hmm ik zou zo graag mn ideeen willen overbrengen naar het project team..!

  7. Moet het nog maar zien of die er dit jaar nog komt en ze het uiteindelijk ook echt voor elkaar krijgen. Vergeet niet dat de tv business zo’n beetje het moeilijkste is wat er bestaat. Niet zozeer de hardware maar vooral de content. De kabelaars zijn zeer machtig en elke regio is opgedeeld in kleine stukjes. Kijk alleen maar naar Nederland.

  8. Hoe gaat ie in Engeland heten ??
    Denk dat itv daar bezet is….

  9. iTube?;)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.