‘Nieuwe iPad heeft 1 GB RAM, 1 GHz processor’

De nieuwe iPad zou 1 GB aan RAM bevatten. Dit blijkt uit tests uitgevoerd door Tinhte.vn. Zij gebruikten Geekbench om er achter te komen wat er precies in de derde generatie iPad zit.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Geekbench teaserVlak nadat de Vietnamese site Tinhte.vn de nieuwe iPad in een video liet zien, hebben ze de iPad ook aan een aantal tests onderworpen. Door de iPad met Geekbench te testen, zouden zij er achter zijn gekomen dat deze 1 GB aan RAM zou bevatten. De derde generatie iPad zou het met een score van 756 iets beter doen dan de iPad 2: deze behaalde volgens Dickson een score van 751.


GeekbenchTinhte laat in een aantal screenshots de precieze resultaten van Geekbench op de derde generatie iPad zien. Eerder bevestigden bronnen nog tegenover The Verge dat de nieuwe iPad 1 GB aan RAM zal bevatten. Ook Appleinsider concludeerde dit op basis van een aantal bevindingen.

Hoewel Tinhte’s Geekbench-resultaten waarschijnlijk lijken, raden wij aan om te wachten op de bevindingen van iFixit. Zij zullen naar verwachting de nieuwe iPad binnenkort uit elkaar schroeven om te ontdekken wat er precies in zit.

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 juli 2014 om 1:23
Onderwerp
Categorie
iDevices

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.