Reacties voor: Analist: ‘iPhone 6 draait op iOS 7.2’

KDB Daewoo Securities voorspelt dat de iPhone 6 een IGZO-scherm en A8-processor, draait op iOS 7.2 en heeft iBeacon-functie.
Lees het complete artikel → Analist: ‘iPhone 6 draait op iOS 7.2’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 24 reacties

  1. Heeft dat plaatje er iets mee te maken? Want ik zie iOS 6…

  2. Ik voorspel ronde app icoontjes. Dat ligt toch in de lijn der verwachtingen? De meeste icoontjes zijn al rond maar hebben een omhulsel om ze vierhoekig te maken (klok, app store, safari, instellingen) Sowieso zijn er al kenmerken in de telefoon app, contacten app en het nieuwe hoesje van de iPhone 5c.

  3. Jammer, ik hoopte dat de iPhone 6 met iOS 6 verkocht zou worden. Nu moet ik mijn geld ergens anders aan verspillen.

  4. Pff als ze dat scherm nóg groter gaan maken is dit mijn laatste iPhone

  5. Lijkt wel op een Samsung, bah !!!

  6. @nicolaas: Wel Grappig dat je dit noemt, want voor mij geldt precies het omgekeerde. Als Apple niet met een groter scherm komt ben ik als toch redelijke Apple gebruiker (Mb air etc.) weg.
    Ben wel benieuwd wat voor High-End smartphone van <=4" je dan gaat aanschaffen want de spoeling is daarin bij mijn weten erg dun. Toch?

  7. Origineel geplaatst door Rick
    Jammer, ik hoopte dat de iPhone 6 met iOS 6 verkocht zou worden. Nu moet ik mijn geld ergens anders aan verspillen.

    Als je echt goed wilt verspillen raad ik je een Windows telefoon aan. Beter verspilling is er niet. Of anders een top of The line android telefoon: over een paar maanden is er weer een nieuwe en is je telefoon zonder updates gegarandeerd €200 minder waard. Klinkt goed, hè?

  8. @Erp: ach een grote afschrijving op een klein aankoopbedrag is niet echt een ramp 😉 en een Windows Phone mag er best wezen, alleen dat haalt het momenteel nog niet bij de functionaliteit (en het app-aanbod) van Android en iOS.

    Origineel geplaatst door Rick
    Jammer, ik hoopte dat de iPhone 6 met iOS 6 verkocht zou worden. Nu moet ik mijn geld ergens anders aan verspillen.

    Ik raad je toch sterk aan iOS 7 nog een kans te geven. Het is een enorme vooruitgang qua functionaliteit, en wat mij betreft ook qua uiterlijk maar daar zijn de meningen nogal over verdeeld.

  9. De onderste afbeelding lijkt sterk op de galaxy lijn van samsung of zie ik dit nou helemaal verkeerd.

  10. Origineel geplaatst door nicolaas
    Pff als ze dat scherm nóg groter gaan maken is dit mijn laatste iPhone

    Ik juich dit ook niet toe. Ik vond de uitleg van Steve Jobs over het met de duim bereiken van het volledige scherm heel goed. Een groter scherm is misschien wel leuk maar waar moet je dat ding tegenwoordig nog steken? Moeten we ook een iSjakosj beginnen dragen misschien?

  11. Origineel geplaatst door Erp
    Als je echt goed wilt verspillen raad ik je een Windows telefoon aan. Beter verspilling is er niet. Of anders een top of The line android telefoon: over een paar maanden is er weer een nieuwe en is je telefoon zonder updates gegarandeerd €200 minder waard. Klinkt goed, hè?

    Tenzij je een Nexus neemt…

  12. @Rick: Ja, zou ik ook wel willen, maar dat gaat niet gebeuren. Het is wel belangrijk dat zoveel mogelijk mensen hun ontevredenheid over IOS 7 uiten op de support site van Apple. Ze claimen dat ze alles lezen. In Amerika wordt er ook hartgrondig geklaagd over IOS 7. Dus:

  13. @Johan: haha dan zul je je telefoon bij een ander bedrijf dan Apple moeten halen. Maar als ik zo vrij mag zijn; op welk iDevice draai je iOS 7 en wat is/zijn je grootste ergernis(sen)?

  14. Op de foto zie ik geen home knop zou mooi zijn als ze die in het scherm verweken met zonnecellen

    Vraag me meer af wat voor materiaal ze de 6 gaan maken

  15. Kan je in de zomer met een handtas gaan lopen,omdat de iphone niet meer in je broekzak past…lijkt me onhandig.

  16. Origineel geplaatst door Veronica
    Origineel geplaatst door ErpAls je echt goed wilt verspillen raad ik je een Windows telefoon aan. Beter verspilling is er niet. Of anders een top of The line android telefoon: over een paar maanden is er weer een nieuwe en is je telefoon zonder updates gegarandeerd €200 minder waard. Klinkt goed, hè?Tenzij je een Nexus neemt…

    Goeie ja. Maakt dan niet uit welke versie je neemt, de camera’s op iedere versie is bagger en dus een prima verspilling! Gaan ook als zoete broodjes over de toonbank: iedereen wil een Nexus en zich Google Dev voelen.

  17. Er staat iOS 6 op wtf

  18. Apple heeft met de 5s een grote stap gemaakt met de 64-bit processor in de smartphone markt. Maar ik verwacht dat ze nu ook een grote stap moeten maken met de iPhone 6. Ik een 5,5 inch met een resolutie 2K resolutie scherm perfect voor video’s te kijken maar daarbij moet ook een 2K camera zijn en verwacht dat iOS 8 ons de 64-bit processor zal laten voelen

  19. Als ze 2 verschillende maten van telefoons gaan leveren houdt het op.
    De iPad Mini(7 Inch is achterhaald en zal over een paar jaar niet meer relevant zijn), iPhone 5C(een plastic iPhone 5? voor de zelfde prijs? ik betaal liever 100 euro minder voor een tweedehands iPhone 5) & Maps(het te vroeg lanceren van Maps was dom) zijn al het begin van de einde van Apple.
    Laat maar zien dat Tim Cook er in vergelijking met Steve Jobs helemaal niets van snapt.
    Als het zo door gaat geef ik Apple max 10 jaar.
    Stiekem hoop ik toch dat Tim Cook het door begint te krijgen(net zoals de CEO van Nintendo BTW).
    Je moet de toekomst in gaan met het bedrijf, niet de concurrentie volgen op wat zij doen.

  20. @Michel: Ik vind de iPad mini net vele handiger dan de iPad air over scherm grootte zijn de mening verdeeld en zijn er genoeg opties ook binnen apple dus snap heel het drama hier rond niet ?

  21. @Wybe: Ik dacht het niet!

  22. @Michel: wat een onzin, je hoeft je echt geen zorgen te maken over Apple. Ze raken zoveel klanten kwijt aan bijvoorbeeld samsung, omdat er geen keuze is. een formaat Iphone moet de hele markt tevreden stellen, lijkt me sterk. Sommige mensen willen ook wat anders dan een 4 inch scherm. Ze moeten 5c gaan afschaffen en een grotere Iphone lanceren. Anders neem ik wel een andere telefoon.

  23. Nu weer allemaal schande roepen, maar straks weer 2 dagen in de kou voor de Apple store gaan bivakkeren 🙂

  24. Wat is er mis met IOS 7?
    Ik denk als mensen overstappen naar een ander besturing systeem ze snel weer verlangen naar het degelijke iOS.
    Ik ben eerlijk gezegd wel een beetje klaar met mij kleine 4inch schermpje, dus ik vindt 2 scherm formaten een goede ontwikkeling.

    Ik durf te wedden dat het grotere scherm beter gaat verkopen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.