Reacties voor: Amerikaanse overheid gaat Apple Pay accepteren

Een grote overwinning voor Apple: de Amerikaanse overheid gaat Apple Pay ondersteunen. Bij nationale parken en bij uitkeringen is Apple Pay vanaf september 2015 geaccepteerd.
Lees het complete artikel → Amerikaanse overheid gaat Apple Pay accepteren
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Cheque betalingen zijn heel gangbaar in de USA. Wij krijgen alle betalingen van onze Amerikaanse klanten per cheque. Soms banktransfer, creditcard of Paypal.

  2. Handig. Maar apple slaat je wachtwoorden al op. Weet je internet en app gedrag. Straks ook je betaal gedrag. Hebben we een keus? Als dit overslaat naar Europa..

  3. Overheid is snel is V.S.
    In België kan je nog niet pinnen (Bancontact) bij de overheid 🙂

  4. @Ronald: wat Apple weet is niets vergeleken met dat wat Google over ons weet en daar maakt ook iedereen gretig gebruik van.

  5. Om precies te zijn…. De Amerikaanse overheid gaat Mastercard Visa en Amex contactloos accepteren en JA dan werkt Apple Pay maar ook Google Wallet en elke contactloze creditcard. Nu lijkt het alsof de overheid een deal met Apple heeft voor Apple Pay, dat is onzin.

  6. @Ronald: Ik vind het juist fijn, ik heb liever dat Apple mijn bankgegevens en alles bewaard en dat ik veilig kan betalen dan dat ik een (groter) risico loop gescimd te worden ofzo met een gewone bankpas.

  7. Mmmm lekker voor Apple, worden dus nog erger dan de banken … Pakken een deel van de uitkering, en dan ook nog bij de uitgaven van diezelfde uitkering, de belastingdienst is er niks bij…
    (Hou me te goede, dit is geen bash richting Apple an sich, maar meer naar het systeem waarin we gevangen zitten, de gebruiker (semi gedwongen) heeft geen keus meer of hij “bestolen wil worden of bestolen wil worden)” in Nederland is het hetzelfde, ik was mijn huidige bank zat met geen service voor veel geld, maar er is geen alternatief …

  8. Origineel geplaatst door werner
    Overheid is snel is V.S.
    In België kan je nog niet pinnen (Bancontact) bij de overheid

    Echt waar niet? Hier in .nl kan je vaak uitsluitend met pin betalen…

  9. Nu nog in nederlandse overheid

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.