Reacties voor: Amazon mag waarschijnlijk naam ‘App Store’ blijven gebruiken

Amazon mag waarschijnlijk de naam Amazon Appstore blijven gebruiken, ook al wil Apple de naam verbieden. Volgens Apple levert het gebruik van de naam verwarring op.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ik ben het wel met de rechter eens. Maar als ik Amazon zou zijn zou ik zelf voor een sterkere naam kiezen. Als je denkt aan de App store, denk je aan Apple (maar misschien ben ik bevooroordeeld).

  2. Microsoft heeft er niets over te zeggen… Windows is ook beschermd en iedereen kijkt erdoorheen, dus is dat niet TE algemeen?

  3. Bij App Store denk ik meteen aan Apple dus ik denk dat alleen maar Amazon hier last van heeft. Ik denk als hun aangeven van ‘nu verkrijgbaar in de App Store’ dan gaat iedereen met zijn iDevice naar de App Store..

  4. De rechter behandeld de zaak niet, maar behandelt hem.

  5. Jeemig wat een huilebalken zijn die gasten bij Apple toch. Proces na proces, waarom? als je er van overtuigd bent dat je zo’n perfect product hebt hoef je je toch geen zorgen te maken als iemand anders een gewoon woord wil gebruiken om iets aan te geven? App Store is toch gewoon een afkorting van Application Store?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.