Amazon biedt al iPhone 5-accessoires aan

Amazon heeft de eerste iPhone 5-accessoires al beschikbaar. "Wij zijn klaar voor de iPhone 5" zegt accessoiremaker Spigen. Ze hebben screenprotectors voor de iPhone 5 en binnenkort ook cases.

iphone 5 screenprotectorDe iPhone is nog niet officieel aangekondigd maar de eerste accessoires zijn al beschikbaar via Amazon, zo ontdekte Install or Not. Nu gebeurt het wel vaker dat Chinese winkels vroegtijdig spullen aanbieden, maar bij grote webwinkels als Amazon wordt meestal wat langer gewacht voordat de eerste accessoires in de verkoop gaan. “Wij zijn klaar voor de iPhone 5”, schrijft accessoiremaker Spigen.com. Het gaat voorlopig om screenprotectors voor het nieuwe toestel. De fabrikant gaat binnenkort ook bijpassende hoesjes verkopen.

De kans is klein dat fabrikanten specificaties van nieuwe toestellen krijgen toegestuurd van Apple zelf. Het ligt daarom voor de hand dat de producten die nu te koop zijn, gebaseerd zijn op de geruchten die de laatste maanden zijn langsgekomen.

iPhone 5 accessoiresSpigen toont bij de screenprotectors plaatjes van de ‘nieuwe’ iPhone, met een langere behuizing. De screenprotectors zijn verkrijgbaar in normale uitvoering en in getemperd glas.

Eerder verschenen er ook al accessoires voor de iPhone 5. We schreven zelfs in maart 2011 al over de eerste hoesjes die op het groothandelsplatform Alibaba.com waren verschenen. In augustus 2011 wekte een toenmalig iPhone 5-hoesje nog de indruk dat de iPhone veel dunner zou worden. Dat bleek uiteindelijk niet waar, want Apple bracht dat jaar geen iPhone 5 uit en ook geen dunner toestel. Nederlandse telefoonwinkels hebben ook de gewoonte om toestellen al vroegtijdig op de website te zetten onder het kopje “Wordt verwacht”. Ook die komen lang niet altijd op de markt zoals ze op de plaatjes staan vermeld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2012, 11:51
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, amazon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.