Alvar Carto iPhone-achtergronden

Maak van jouw stadsplattegrond een eigen iPhone-wallpaper!

Alvar Carto is een Fins bedrijf dat je je eigen poster laat maken van je favoriete stadsplattegrond. Vanaf nu is het ook mogelijk om hiervan een achtergrond (wallpaper) te maken voor je iPhone.

Favoriete stad als iPhone-wallpaper

Alvar Carto zorgt er al een tijdje voor dat je een eigen poster kunt maken van je favoriete stad. Grappig voor aan de muur, maar je iPhone heb je altijd bij je, dus zou het niet leuker zijn als je er ook een iPhone-wallpaper van kunt maken? Dat is nu mogelijk en je bent daarbij helemaal vrij in de keuze van de stad. Je kunt zelfs de allerkleinste dorpjes selecteren.

Alvar Carto iPhone-achtergronden

Het werkt als volgt: je kiest je favoriete stad, kiest een leuk kleurtje, selecteert jouw type smartphone en je bent klaar. Je hoeft nu alleen nog maar op Generate te drukken en je nieuwe wallpaper staat klaar om te downloaden. Naast de knop Generate vind je ook de knop Buy a map poster. Hiermee kun je direct een poster aanschaffen van dezelfde stad waar je net een iPhone-wallpaper van hebt gemaakt.

Alvar Carto iPhone-achtergronden

Alvar Carto hoopt op deze manier meer reclame te maken voor de posters die ze maken. De wallpapers voor je iPhone zijn gratis te downloaden. Als je de wallpaper gedownload hebt, moet je hem nog wel even instellen. In onderstaande tip lees hoe je dit werkt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2018, 13:31
Categorie Achtergrond
Onderwerpen achtergronden, kaarten, wallpaper
Device iPhone

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.