Reacties voor: Albert Heijn biedt gratis Wi-Fi aan in twaalf supermarkten

Supermarktketen Albert Heijn biedt vanaf vandaag gratis Wi-Fi aan in twaalf verschillende supermarkten. Het gaat om een proef die het gebruik van de Appie-app van Albert Heijn moet bevorderen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 50 reacties

  1. GEEN gratis Wi-Fi in de beste Albert Heijn van Nederland; GREVENBICHT?

    Come on…

  2. @Robin: 1516 is de beste Albert Heijn hoor šŸ˜‰

  3. Tja wat is de toegevoegde waarde? Misschien als je gaat winkelen met een iPod Touch met Appie? Of voor mensen die willen besparen op hun mobiele data?

  4. Ik vraag me af hoeveel mensen er daadwerkelijk de appie app gebruiken. Ik heb hem er even op gezet maar nooit gebruikt, dus weer eraf. Vond het sowieso waardeloos dat er geen prijzen bij de produkten stonden.

    Wie gebruikt appie app?

  5. @Chantal: Of misschien voor wanneer er slecht bereik is? Wat nogal vaak het geval is in supermarkten (en andere winkels)

  6. Ik heb in eindhoven ook al een poster gezien dat er gratis wifi is, dat was vorige week

  7. Huh, de AH hier in EIndhvoen heeft allang gratis Wifi. Lijkt me trouwens wel handig als je naast de AH zou wonen. Gratis internet. Heb je geen abbo thuis meer nodig.

  8. Wordt het “Appie” sowieso wel genoeg gebruikt om draadloosnetwerk te rechtvaardigen in de AH… Ik zie er namelijk niemand mee lopen. Hoeveel mensen hebben een smartphone waar de app op te gebruiken is en hoeveel mensen gebruiken die dan ook daadwerkelijk?

  9. @Robin: Ik gebruik hem altijd. Ook in de winkel. Alleen dan is het meer om boodschappen van lijstje te strepen. Geen internet nodig.

  10. Ik werk in filiaal 1003 en ik zie genoeg mensen met een iphone 4 lopen die de appie app open hebben staan. ik heb het zelf op mijn ipod maarja daar heb je dan niet zo veel aan. nu wel.

  11. @Robin: Gebruik het frequent.

  12. Tja, in AH 1291 is er ook geen 3G of edge te bekennen, en bellen is ook onmogelijk, het dikke parkeerdek zorgt voor een block in het signaal. Afgelopen maand is de AH verbouwd, maar WiFi hebben ze er nog niet in zitten. (gelukkig is er in de kantine wel onbeveiligde wifi uit de buurt:))

  13. Hopelijk ook van toepassing in de winkels die aan de Belgische grens liggen…. zoals voorbeeld Oostburg waar ik regelmatig ga gaan shoppen…. dan zal Appie voor ons ook interessant worden !

  14. @Chantal: Ik zie ook wel toegevoegde waarde voor iPhonebezitters hoor. In de supermarkten waar ik kom is het 3g bereik vaak niet briljant. Best rot als je dan in Appie je boodschappenlijstje hebt gemaakt en er vervolgens niet bij kunt. En wifi is sowieso sneller, dus prima initiatief šŸ™‚

  15. Ik loop er vaak tegenaan dat ik iets wil in AH wat niet kan door een ontbrekende internetverbinding dus ik zou voor zijn.

  16. Gebruik appie heel vaak. Ideale boodschappen app. Kan nie wachten tot Siri Appie aan kan šŸ™‚

  17. Dan moet je ze ook allemaal doen . En niet een paar maar..maar hier in het zuiden dus geen enkelen

  18. @jsscnn: maar je hebt helemaal geen internet nodig om je lijstje te openen. Thuis Appie vullen en in de winkel afstrepen.

  19. Geeft wel weer eens aan hoe goed het netwerk van o.a. T-mobile is. Ik heb nul komma nul ontvangst in de plaatselijke AH. Dus ik had niet veel aan deze app als ik in de winkel was.
    Maar ja.. wifi in een winkel in Friesland… zal nog wel een jaartje of 10 duren. mss is T-mobile wel sneller met het verbeteren van het netwerk.

  20. Lekker bijzonder, in landen als Argentinie heb je overal wi-fi zonder gezeur en gezien de mogelijkheden in Nederland vind ik dat we hier allemaal niet zo rap gaan

  21. Best een goed idee!
    In de AH hier in de buurt heb je niet eens bereik, werkt super die app dan šŸ™

  22. @Redactie

    Voeg daar maar Albert Heijn CuraƧao (is een officieel filiaal) aan toe. Hier hebben we al enkele jaren gratis WiFi tijdens het shoppen šŸ™‚

    Edit:
    Voor de volledigheid:

    Albert Heijn Zeelandia
    Kaya Jacob Posner 28
    Zeelandia
    Willemstad, CuraƧao

  23. Albert Heijn 1507 overduidelijk de beste!
    En ik werk bij AH als bijbaantje, en zie dagelijks veel mensen met die app te werken gaan. Goed plan dus

  24. zoveel appies in Den Haag…. en geeneen met wifi SCHANDE!!! zelfs de koffieautomaat is pleite…

  25. Valt me een beetje tegen dat de eerste AH XL (en nog steeds een van de grootste) in Arnhem geen internet krijgt, valt me daarnaast weer heel erg op dat het grootste deel in west-Nederland ligt… Zou dit meer verspreid hebben over Nederland..

  26. In de Van Baerlestraat is het sowieso geen overbodige luxe, daar die appie onder de grond zit heb je daar Ć¼berhaupt al geen ontvangst.

  27. Origineel geplaatst door Merlijn
    In de Van Baerlestraat is het sowieso geen overbodige luxe, daar die appie onder de grond zit heb je daar Ć¼berhaupt al geen ontvangst.

    Ach, bij de Appie in het centrum van Haarlem (GRote Houtstraat) heb je niet eens ontvangst boven de grond (T-Mobile) šŸ˜‰

  28. @Chantal: Wel als je je lijstje maakt op AH.nl. Ik zoek nog wel eens recepten op mijn Mac via Allerhande. Met een druk op de knop worden alle ingrediƫnten toegevoegd aan je boodschappenlijst en deze synct met mijn iPhone.

    Nog een toepassing: mijn vriendin maakt vaak een boodschappenlijst op haar iPhone (met dezelfde account) en deze lijst kan ik dan zien op mijn iPhone. In onze Appie hebben we echter geen 3G en dus kost het uren voordat de lijstjes in sync zijn.

  29. Top! Wederom laat AH /Appie zien naar de gebruikerswensen te luisteren. Overigens nog niet in Assen… Daar is het ook voor iPhone gebruikers geen overbodige luxe, want binnen (loc Kloosterveen) heb je geen verbinding met mobiele provider.

  30. proef? in den Helder is dit al meer dan een jaar het geval.. gratis wifi, onbeperkt, gewoon heel simpel

  31. Het westen van het land wordt duidelijk weer eens ‘voorgetrokken’. Wil AH ook 6931 even op hun agenda zetten aub -:) en rap een beetje -;)

  32. Werk zelf bij ah 1648, argonautenweg rdam. Let er niet echtnop maar zie wel af en toe mensen met telefoon in hun hand langslopen. Werkt ook wel handig in combinatie met die zelfscan dingen

  33. Zelf in ons kleine dorpje Aalst (bij Eindhoven) hadden we een half jaar geleden al WiFi

  34. In de AH in Zaltbommel is ook al enige tijd gratis wifi. Gebruik altijd Appie voor de boodschappen, maar maak de lijst wel vaak thuis al en streep dan af in de winkel.

  35. @Gonny van der Zwaag: Klopt, het is ongeveer een half jaar geleden. Nu met prijzen is een hele goede stap.

  36. Top! Ik gebruik Appie al best vaak, alleen de ontvangst hier in Rijswijk ik echt bagger. Ga het zo meteen proberen!

  37. Ha! Bij ‘mijn’AH in Gouda nu gratis Wifi! Da’s handig, want de 3G ontvangst daar is echt waardeloos (ondergrondse vestiging). Ik ga het eens even uitproberen….

  38. Altijd weer de Randstad. Waarom niet in Breskens, dan zouden we er hier in Boerenhol ook wat aan hebben.

  39. Lijkt me verstandig dat je een toegangscode krijgt want ik voorzie wifi-“hangers” die verder niets kopen.

  40. In het Zuiden zijn we niet goed genoeg om te testen?

  41. Waarom 3 x in rotterdam? De rest in de randstad ? Zijn er geen ah. Filialen in limburg ,brabant , zeeland .. enz.enz.

  42. Onze Albert Heijn heeft dat zeker al drie maanden en dat is een Albert Heijn in Aalst, een kerkdorp onder Eindhoven..

  43. Ha! Dat wordt lekker Roamleren daar en natuurlijk Appie gebruiken, thanks AH

  44. Tijdens de kerstboodschappen kreeg ik opeens een idee voor het nagerecht. Het recept stond wel in de app helaas geen wifi in Appie. Dan had ik kunnen kijken wat ik nodig had. Jammer dat de test niet in mijn Appie is. Handig lijkt mij.

  45. Origineel geplaatst door Rop
    Top! Ik gebruik Appie al best vaak, alleen de ontvangst hier in Rijswijk ik echt bagger. Ga het zo meteen proberen!

    Ik woon ook in Rijswijk, bel met T-mobile en heb perfect bereik met T-mobile. Zelfs in de lift.

  46. Alle Albert Heijn filialen die niet in dit lijstje staan, maar wel Wifi hebben, zijn waarschijnlijk franchise filialen. Deze filialen hebben weinig tot niks te maken met deze test, die in de ‘officiĆ«le’ Albert Heijn winkels loopt.

  47. Leuk idee, in elke provincie minimaal 1 AH zou ik prefereren

  48. beetje dom van AH, in de grensstreek zou het juist perfect zijn voor mensen uit Belgie bijvoorbeeld, die zitten met roaming op nederlands netwerk, dus geen internet. Die kunnen via wifi natuurlijk wel Appie gebruiken, maar ja, daar denken ze bij AH niet aan………

  49. Ik ben fan van de Appie App en gebruik hem wekelijks met het boodschappen doen. Eerst thuis de bonus/laatste aankopen checken, boodschappenlijstje maken en dan alles afstrepen.

    Gebruik hem ook vaak voor recepten. Ik ben behoorlijk fan, werkt perfect. (als ik er tegen vrienden over begin vragen ze of ik aandelen heb..)

  50. @Dennis: Ik gebruik de app best vaak, om een recept op te zoeken of te kijken wat er in de aanbieding is. En er staan sinds kort wel productprijzen in (betafunctie), dus ik denk dat Johan zich baseert op ervaringen van een halfjaar geleden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.