Airmail op de Mac werkt nu met de nieuwe Touch Bar

Airmail op de Mac werkt nu samen met de Touch Bar op de nieuwste MacBook Pro. De Touch Bar in Airmail maakt het mogelijk om sneller door je inbox te werken. Zo kun je mails doorsturen, verwijderen en wisselen tussen inboxen.

airmail-logoAirmail voor de Mac (link), de handige mail-app, is nu klaar voor de gloednieuwe MacBook Pro. De nieuwste update van Airmail voegt namelijk ondersteuning toe voor de nieuwe Touch Bar, zodat je sneller door je mail kunt navigeren. De Touch Bar is naar eigen smaak aan te passen, waardoor je de voor jou belangrijkste functies bij de hand hebt.

Airmail met Touch Bar-ondersteuning

De ondersteuning voor de nieuwe Touch Bar is toegevoegd in de nieuwste versie van Airmail. Standaard heb je allerlei handige opties, zoals het verversen van je inbox, het opstellen van een nieuw bericht of het zoeken naar een specifieke mail. Via de menubalk kun je de knoppen op de Touch Bar in Airmail naar eigen smaak aanpassen. Zo kun je knoppen toevoegen om mails te verwijderen, te reageren, te printen en nog veel meer.

Airmail met Touch Bar-ondersteuning.

Airmail is er vaak als de kippen bij als het gaat om nieuwe iOS- en macOS-functies. Zo werd de iOS-versie snel uitgebreid met Siri-ondersteuning en een aparte iMessage-app. Dit voorjaar werd Airmail 3 voor de Mac uitgebracht, waardoor de mail-app nog slimmer en handiger in het gebruik werd. In onze review van Airmail 3 lees je meer over waar deze mail-app allemaal toe in staat is. Airmail belooft verder dat toekomstige updates focussen op één of enkele grote nieuwe toevoegingen, in plaats van een hele reeks aan nieuwe opties die tegelijkertijd toegevoegd worden.

Bekijk ook

Review: Airmail 3 voor de Mac is een nóg sterkere mail-app

Airmail voor de Mac is vernieuwd. Met Airmail 3 zijn een hoop slimme functies van Airmail voor iOS nu ook beschikbaar voor de desktop, zoals verschillende bewerkingsmogelijkheden en de komst van slimme mappen. Hoe slim is Airmail nu?

De Touch Bar van de nieuwe MacBook Pro vindt steeds meer zijn weg naar verschillende populaire Mac-apps. Gisteren kreeg de fotobewerker Pixelmator nog uitgebreide ondersteuning voor de nieuwe Touch Bar, zodat je foto’s kunt bewerken met de aanraakgevoelige knoppenbalk. Meer over wat er allemaal mogelijk is met de nieuwe Touch Bar, lees je in ons aparte artikel.

Bekijk ook

Touch Bar op de MacBook Pro: wat kun je ermee?

Wat kun je met Apple's Touch Bar op de MacBook Pro? In dit artikel lopen we de mogelijkheden langs, zoals Touch ID, contextafhankelijke toetsen en meer.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.