Reacties voor: Adobe Revel voor iOS biedt 2 GB gratis opslag voor foto’s en video’s

Clouddienst Adobe Revel voor iPhone en iPad biedt nu 2 GB gratis opslag voor foto's en video's.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Google Drive biedt 5 GB gratis opslagruimte

    Hoeveel maanden geleden heb je dit nog eens nagekeken?

    Ondertussen is de opslag van drive en gmail samen gesmeten en heeft dit een limiet van 15Gb.

  2. 2GB. Wauw. Flickr 1TB. Daar kan niemand tegenop.

  3. Origineel geplaatst door aandewiel
    2GB. Wauw. Flickr 1TB. Daar kan niemand tegenop.

    Maar Flickr is toch niet echt een opslagdienst? Ik weet wel dat je foto’s ook privé kan opslaan, maar volgens mij helemaal niet te vergelijken met Dropbox, Google Drive, enz. die als een online hdd/usb werken. Of ben ik nu verkeerd?

  4. Adobe revel was onbeperkt opslag en Max 50 download per week en is nu 2GB en geen upload beperking! Ik gebruik het nu een maandje of 2 en heb een jaarabonnement, heb diensten als Loom, Carrousel, Flickr en picturelife geprobeerd en vergeleken, Adobe revel bood mij de beste synchronisatie tussen Mac, iPad, iPhone, Windows 8 en website met een goede prijsverhouding. Ook delen van foto’s via mail, Facebook en “online” albums werkt prettig. Je kan meerdere “bibliotheken aanmaken en die delen met familie. Ik heb 15.000 foto’s en filmpjes vanaf 2002 online staan. Ook kan je via Lightroom direct in exporteren naar Adobe revel, wat coor een hobbyfotograaf toch wel super handig is. En ook handig, bij opa en oma open ik de website en upload alle foto’s van mijn kinderen in hun albums, geen gedoe met usb-sticks en mail quotums….

  5. @NnN: Wel te gebruiken als opslag van al je privé foto’s, maar sortering op datum werkt alleen voor foto’s genomen na de datum dat je account is aangemaakt en zelfs dan sorteerde flikt automatisch op uploaddatum. Niet handig al je vandaag een account maakt en vandaag honderden of duizenden gaat uploaden. Ook delen, sorteren en bedienen is ondanks de vernieuwde app moeilijk en geloof me, ik heb het geprobeerd…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.