iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 28 mei 2014

Vandaag op iCulture de overname van Beats voor een lager bedrag, T-Mobile verhoogt prijzen door blunder en meer.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

beats-by-dreIedere dag vatten we in iCulture Vandaag nog eens de gebeurtenissen van de dag samen. Zo weet je wat voor nieuws je wellicht hebt gemist, zonder dat je ieder artikel met de hand hoeft op te zoeken. En geloof ons: vandaag is een nieuwsdag om eens goed te voor gaan zitten. Zo bleek T-Mobile een prijsverhoging door te drukken bij bestaande abonnementen, zijn er geruchten over een ronde iWatch en staat de Beats-overname bij Apple voor een lager bedrag op de planning dan voorheen. Laat op de avond ging eindelijk de kogel door de kerk: de overname van Beats door Apple is definitief!

Breaking news

Alleen op iCulture

Nieuws

Apps

Rubrieken

  • Een échte RPG in de iCulture speelt, al ziet ie er wel uit als een avonturengame, dat Battleheart Legacy. Ook leuk: Romans In My Carpet.
  • iCulture Deals staat vandaag wederom bomvol met leuke koopjes voor je iDevices of Mac.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Taptalk screenshot

  • De bejubelde hardloop- en wielrenapp Strava (gratis) heeft de toevoeging van routes gekregen. In de applicatie kan je routes van andere gebruikers importeren of je eigen routes vinden en volgen. Maar: dan moet je ze wel eerst op de website van Strava hebben klaargezet.
  • De notitieapp van Apple-blogger John Gruber heeft het dan eindelijk ook: synchronisatie. Niet om je notities uit te wisselen met andere platformen, maar zodat ze bewaard blijven als je Vesper (€4,49) per ongeluk hebt verwijderd.
  • De aanstekelijke fotoapp Taptalk (gratis, afgebeeld) zet een absoluut record in de snelheid waarmee je iemand een foto of video kan versturen. Daarom schreven we er recent al uitgebreid over. Een nieuwe update voegt toe dat je anderen in de app kan blokkeren en je krijgt een hint te zien hoe je nu eigenlijk tekst toevoegt. Die was nodig!
  • In concertenapp Songkick (gratis) krijg je niet langer alleen concerten te zien in de buurt van artiesten die je leuk vindt, maar ook aanraders volgens Songkick zelf. Gebaseerd op jouw smaak.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.