Activity app

Nieuwe video toont Activity-app in beweging

Apple's nieuwe Activity-app zit in iOS 8.2, maar verschijnt pas als je een Apple Watch koppelt. Benieuwd hoe de app er uitziet? Een nieuwe video laat het nu alvast zien.

Activity appApple heeft in iOS 8.2 de nieuwe Activity-app toegevoegd. Handig, maar deze nieuwe app verschijnt pas zodra je een Apple Watch verbindt. Gelukkig doken er eerder al screenshots op van hoe de app er uit gaat zien, en nu is er ook een video van de Activity-app. Hierin zie je hoe de interface precies in elkaar steekt, en hoe je straks kunt gaan tappen en vegen om je bewegingsdata te bekijken.

De Apple Watch gaat bijhouden hoeveel je op een dag loopt, sport en rechtop staat. Deze informatie wordt draadloos naar de iPhone verstuurd, zodat je het straks in de app kunt bekijken. Daarmee wil de app laten zien hoe gezond je nou eigenlijk bent. De app lijkt vooralsnog geen bewegingsdata van de M7- en M8-bewegingschips in de iPhone 5s en iPhone 6 te gebruiken.

iOS 8.2 heeft ook de Apple Watch-app geïntroduceerd. Deze app staat nu al op iPhones, maar laat vooralsnog alleen reclame zien voor het horloge dat vanaf 24 april wordt verkocht. We hebben in een eerder artikel haarfijn uitgelegd wat je van de Apple Watch-app kunt verwachten. Daarnaast doken er onlangs screenshots op van hoe de app er uitziet als je een Apple Watch koppelt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2015, 12:00
Categorie iOS
Onderwerpen activity, apple watch, ios 8.2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.