Nieuwe video toont Activity-app in beweging

Apple's nieuwe Activity-app zit in iOS 8.2, maar verschijnt pas als je een Apple Watch koppelt. Benieuwd hoe de app er uitziet? Een nieuwe video laat het nu alvast zien.

Activity appApple heeft in iOS 8.2 de nieuwe Activity-app toegevoegd. Handig, maar deze nieuwe app verschijnt pas zodra je een Apple Watch verbindt. Gelukkig doken er eerder al screenshots op van hoe de app er uit gaat zien, en nu is er ook een video van de Activity-app. Hierin zie je hoe de interface precies in elkaar steekt, en hoe je straks kunt gaan tappen en vegen om je bewegingsdata te bekijken.


De Apple Watch gaat bijhouden hoeveel je op een dag loopt, sport en rechtop staat. Deze informatie wordt draadloos naar de iPhone verstuurd, zodat je het straks in de app kunt bekijken. Daarmee wil de app laten zien hoe gezond je nou eigenlijk bent. De app lijkt vooralsnog geen bewegingsdata van de M7- en M8-bewegingschips in de iPhone 5s en iPhone 6 te gebruiken.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

iOS 8.2 heeft ook de Apple Watch-app geïntroduceerd. Deze app staat nu al op iPhones, maar laat vooralsnog alleen reclame zien voor het horloge dat vanaf 24 april wordt verkocht. We hebben in een eerder artikel haarfijn uitgelegd wat je van de Apple Watch-app kunt verwachten. Daarnaast doken er onlangs screenshots op van hoe de app er uitziet als je een Apple Watch koppelt.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.