GTA Vice City ondersteunt nu controllers en iPhone 6-scherm

Het spelen van GTA: Vice City is dankzij een update makkelijker en mooier geworden. De game ondersteunt nu gamecontrollers en is geschikt voor het schermformaat van iPhone 6 en 6 Plus.

GTA Vice City 1We keren weer even terug naar de fictieve stad Vice City. Het populaire deel uit de Grand Theft Auto-reeks heeft namelijk een update gekregen. Deze is voornamelijk gericht om de speelervaring te verbeteren. De game heeft nu ondersteuning gekregen voor het spelen met een gamecontroller en daarnaast ziet de wereld van hoofdrolspeler Tommy Vercetti er mooier uit op de schermen van de iPhone 6 en 6 Plus.

Wie wel eens GTA: Vice City voor iOS gespeeld heeft, zal gemerkt hebben dat het besturen van de game niet altijd even makkelijk is. Je maakt gebruik van virtuele knoppen en joysticks op het scherm van je iPhone of iPad. Ondanks dat je de positie van deze knoppen zelf kunt bepalen, bleef het schieten, rondrennen en scheuren in auto’s wat lastig. Dankzij een nieuwe update kun je gebruik maken van een Made For iPhone-gamecontroller, die het besturen een stuk makkelijker maakt. Deze controllers laten je spelen met fysieke knoppen, triggers en sticks en zijn goedgekeurd door Apple. Zo hoef je je vingers niet meer in moeilijke posities te krommen om lekker door te kunnen blijven spelen. Eerder kreeg ook GTA: San Andreas al ondersteuning voor de gamecontrollers.

GTA Vice City 2

Gebruikers met een iPhone 6 en 6 Plus kunnen nu het volledige scherm benutten bij het spelen van GTA: Vice City. Het spel is geoptimaliseerd voor de grotere schermformaten. Hierdoor komen de graphics op deze iPhone-modellen beter tot hun recht en is het zeker de moeite om nog eens te verdwalen in de virtuele onderwereld van GTA: Vice City.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2015, 14:05
Categorie Apps
Onderwerp grand theft auto

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.