Accessoire: Tekkeon iPhone cases

Tekkeon heeft een reeks iPhone-cases uitgebracht die er niet erg innovatief uitzien, maar die wellicht precies aansluiten op wat mensen zoeken. Alle vier modellen kosten $30 per stuk.

TekkeonTekkeon heeft een reeks iPhone-cases uitgebracht waarbij je je afvraagt: is dit waar mensen werkelijk op zitten te wachten? OK, niet iedereen zoekt een spectaculaire maar verder onpraktische opberghoes, maar deze nieuwe cases zijn nauwelijk anders dan de vele modellen die we al voor de iPod hebben gezien. Het enige bijzondere is dat je ook voor aparte kleuren zoals knalrood, roze en Zune-bruin kunt kiezen.


De Hard Case with Soft Touch is gemaakt van leer en heeft een doorzichtige plastic schermklep. Volgens Tekkeon biedt de lederen case net zoveel bescherming als rubber of siliconen, maar het maakt de iPhone minder dik. Je kunt kiezen uit vijf kleuren: mintgroen, roze, blauw, zwart en bruin en je betaalt $30 per stuk.

Ook nieuw zijn de Leather Flip, de Leather Wallet en de Leather Sleeve voor de iPhone. De Leather Flip is verkrijgbaar in zwart met witte of bruine stiknaden. Er is ook een variant van Italiaans leer, die eveneens zwart van kleur is. Deze hebben een verwisselbare broekriemclip en een kaartvakje in de sluitflap. De Wallet is vergelijkbaar hiermee, maar heeft een grote horizontale flap en is verkrijgbaar in zwart en rood. Wil je geen schermklep of -flap, dan kun je de simpele Sleeve nemen in rood of roze. Je krijgt bij dit model plastic schermfolie. Alle genoemde modellen kosten $30 per stuk.

Wallet

Wallet is een standaardapp op de iPhone waarin je klantenkaarten, tickets, kortingscoupons, pinpassen en creditcards bewaart. Je kunt er ook digitale sleutels voor geschikte auto's en deursloten in bewaren. Het is een soort digitale portemonnee, vandaar de naam van de app. De Wallet-app vind je behalve op de iPhone ook op de Apple Watch, zodat je al je klantenkaarten, tickets en meer altijd bij de hand hebt. Wallet is bovendien de thuishaven van Apple Pay, de betaaldienst van Apple. Lees alles over de Wallet-app, het maken van eigen Wallet-kaarten en meer.

Wallet

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.