‘Aankondiging iPad mini waarschijnlijk op 23 oktober’

De iPad mini wordt op 23 oktober onthuld. Dat zeggen bronnen van AllThingsD, het techblog van The Wall Street Journal.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad mini martin hajekAllThingsD, techblog van de Wall Street Journal, beweert dat de iPad mini op 23 oktober wordt aangekondigd. Ze baseren zich op roemruchte ‘people familiar with Apple’s plans’ die gehoord hebben dat Apple op 23 oktober een evenement organiseert rondom de iPad mini. Opvallend is dat 23 oktober een dinsdag is, terwijl producten meestal op een woensdag worden aangekondigd.

Al eerder meldde AllThingsD dat Apple in augustus een evenement zou organiseren voor de kleinere iPod. Nu hebben ze een concrete datum gehoord, notabene drie dagen voordat de nieuwe Surface-tablet van Microsoft in de winkels ligt. Een locatie is nog niet bekend, maar Yerba Buena Center in San Francisco of de Apple-campus in Cupertino zijn de twee meest voor de hand liggende locaties. De iPhone 4S, de MacBook Air en OS X Lion werden in het auditorium van Apple’s Town Hall gepresenteerd. Volgens geruchten krijgt de iPad mini een 7,85-inch scherm, een Lightning-connector en een dunnere behuizing dan de huidige iPad.

Toch hoeft een gerucht van AllThingsD, een website die nauwe banden onderhoudt met Apple, geen garantie te zijn dat de informatie klopt. Eerder beweerde een andere gerenommeerde bron (Fortune) dat Apple op 10 oktober uitnodigingen zou versturen voor een evenement op 17 oktober. Maar de datum ging voorbij zonder dat de Amerikaanse media een uitnodiging in hun mailbox vonden. AllThingsD’s moederbedrijf The Wall Street Journal is er inmiddels vrij zeker van dat er een iPad mini komt: ze voorspelden dat de massaproductie is gestart.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2012, 15:22
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.