Gesprekje met vrienden

A Curious Question geeft je merkwaardige vragen om een gesprek te starten

Heb je soms moeite met het beginnen van een gesprek? A Curious Question geeft je 300 vragen waarmee je het ijs direct kunt breken. Ongemakkelijke stiltes zijn daarmee verleden tijd, al zijn de vragen wel wat merkwaardig.

Misschien ben je wat verlegen of heb je wat moeite met het beginnen van een gesprek. Wat de reden ook is, vaak leer je nieuwe mensen kennen en kom je niet verder dan wat praten over koetjes en kalfjes. A Curious Question wil je daarbij helpen, door het gesprek direct wat interessanter te maken. Ons viel op, dat de vragen echt heel raar zijn. Kijk dus niet vreemd op als je gesprekspartner plotseling wegloopt. Maar goed, dan heb je het in ieder geval geprobeerd.

A Curious Question: gesprek starten

A Curious Question: nooit meer ongemakkelijke stiltes

In de app krijg je driehonderd ‘echt curieuze vragen voorgeschoteld, die ontworpen zijn om je gesprek interessanter te maken. De vragen zijn ontwikkeld voor verschillende sociale situaties. Denk bijvoorbeeld aan een date, maar ook aan feestjes of familiegelegenheden. Er is zelfs een pakket vragen speciaal voor kinderen.

A Curious Question: gesprek starten

Direct een gespreksonderwerp
Leuk is dat je zo direct een gespreksonderwerp hebt als je iemand leert kennen of gewoon niets meer hebt om over te praten. Het is echter wel een goed idee om er een aantal uit je hoofd te leren, zodat je niet tijdens een gesprek constant naar je telefoon hoeft te grijpen.

A Curious Question: gesprek starten

A Curious Question kun je in eerste instantie gratis downloaden, waarmee je toegang krijgt tot twintig vragen. Daarmee kun je al goed inschatten of je met deze vragen uit de voeten komt, of dat ze te merkwaardig voor je zijn. Wil je ze alle driehonderd, dan betaal je €2,99. Klein nadeel: de app is volledig in het Engels, dus je zult rekening moeten houden met eventuele woordgrapjes die in het Nederlands niet goed overkomen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2016, 10:15
Categorie Apps
Onderwerpen app, gesprekken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.