Reacties voor: Zo volg je 3FM Serious Request 2016 op je iPhone en iPad

3FM Serious Request is weer van start gegaan. Dit jaar proberen de dj's in het Glazen Huis in Breda zoveel mogelijk geld op te halen voor sterfte door longontsteking. Steun de dj's en volg alle ontwikkelingen live via je iPhone en iPad.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Vraag me af of het dit jaar een succes word na de leegloop op 3FM…

  2. Origineel geplaatst door Jasper
    Vraag me af of het dit jaar een succes word na de leegloop op 3FM…

    Zou niet weten waarom niet.Wat heeft de leegloop van 3fm te maken met de hoeveelheid actie’s die mensen landelijk organiseren en het bedrag wat gedoneerd word?Je doneert niet aan de dj’s..In het eindbedrag zit de laatste jaren wel een terugloop maar dat heeft een hele andere oorzaak.Ik zou zeggen kom in actie en misschien word het eindbedrag wel hoger dan we verwachten

  3. Het nieuwtje is er onderhand wel van af, wie kijkt hier nu nog naar uit. Net als die verfoeilijke top 2000 met als daverende verrassing dat Bohemian Rhapsody weer eens op nummer 1 staat.

  4. Ik vraag me eigenlijk wel eens OF of ze ooit nog eens een doel in Nederland gaan ondersteunen 🙄

  5. Origineel geplaatst door Michel
    Ik vraag me eigenlijk wel eens OF of ze ooit nog eens een doel in Nederland gaan ondersteunen 🙄

    Dat lijkt me niet echt reëel. Donaties zijn aan het Rode Kruis en tenzij we hypermoderne blarenprikpunten willen tijdens de vierdaagse, zijn er andere gebieden in de wereld waar ze de donaties beter kunnen gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.