Serious Request 2016 slogan.

Zo volg je 3FM Serious Request 2016 op je iPhone en iPad

3FM Serious Request is weer van start gegaan. Dit jaar proberen de dj's in het Glazen Huis in Breda zoveel mogelijk geld op te halen voor sterfte door longontsteking. Steun de dj's en volg alle ontwikkelingen live via je iPhone en iPad.

Serious Request 2016 slogan.
Het is alweer bijna kerst, maar voordat het zover is duiken 3FM dj’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende nog in het Glazen Huis dat dit jaar neergestreken is in Breda. De slogan van dit jaar is Laat Ze Niet Stikken, om de strijd aan te gaan tegen sterfte door longontsteking. Het evenement is zoals elk jaar weer 24 uur per dag te volgen via de radio, maar ook via je iPhone en iPad.

3FM Serious Request volgen via iPhone en iPad

Gisteravond rond 20:30 zijn de twee dj’s tot en met kerstavond opgesloten in het Glazen Huis in Breda. Net als bij voorgaande jaren maken de dj’s 24 uur per dag live radio en wordt er niet gegeten, los van de nodige shake. Dat alles om de aandacht te vragen voor sterfte door longontsteking. Mensen kunnen langskomen bij het Glazen Huis om direct geld te doneren en kunnen ook zelf een actie opzetten, om vervolgens de opbrengst aan het Rode Kruis te doneren. Maar je kunt ook eenvoudig doneren via de 3FM-app op je iPhone of iPad.

3FM Serious Request op de iPhone.

De 3FM-app staat helemaal in het teken van Serious Request. Via de knoppen Veiling, Doneer direct, Vraag een plaat aan en Kom in actie steun je direct het goede doel waar de dj’s geld voor inzamelen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon naar de muziek luisteren zonder dat je hoeft te doneren. Via de ingebouwde speler luister je altijd en overal live naar 3FM en je kunt ook de videostream bekijken om geen moment uit het Glazen Huis te missen. Ook lees je het laatste nieuws en stuur je een bericht naar de studio.

Vorig jaar lanceerde 3FM ook een speciale app op de Apple TV. Dit jaar is deze app helaas niet van de partij, maar de iOS-app is wel voorzien van een AirPlay-knop zodat je de livestream door kunt sturen naar je televisie. Mocht je de Apple TV-app van 3FM nog op je Apple TV hebben staan, dan werkt hij wel nog gewoon zodat je vanuit daar ook eenvoudig de livestream kunt bekijken. Hij is helaas niet opnieuw te downloaden.

Volg @SeriousRequest op Twitter

Heb je een Twitter-account, dan kun je ook goed op de hoogte blijven via de accounts van zowel de 3FM-dj’s als van het evenement zelf. Via het account @SeriousRequest volg je het laatste nieuws, terwijl de dj’s je ook op de hoogte houden via hun persoonlijke accounts @Domien en @Frank3FM. Je kunt via de Twitter-app op je iPhone en iPad eenvoudig instellen dat je een melding krijgt zodra zij een tweet de wereld insturen. Ga hiervoor naar hun account en tik op het belletje. Je kan dan kiezen of je voor elke openbare tweet een melding krijgt of alleen tweets met live video’s.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2016, 10:27
Categorie Apps
Onderwerp serious request

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.