Reacties voor: 2BelminutenStilte: zet je telefoon tijdens de Dodenherdenking om 20:00 uur twee minuten stil

Nederlandse providers roepen iedereen op om de telefoon op 4 mei om 20:00 uur twee minuten stil te zetten, vanwege de Nationale Dodenherdenking.

Reacties: 11 reacties

  1. Ze hopen een krachtig signaal af te geven haha. Leuke woordspeling aan het eind 🙂

  2. Ze kunnen ook gewoon ff 2 minuten het signaal uitschakelen…

  3. Je kan ook gewoon 2 minuten je telefoon naast je leggen en er niets mee doen. Wil je dan ook geen geluiden, zet je hem lekker op geluid uit en vliegtuig mode. Dan ben je al een heel eind en sta je ook 2 minuten stil.

    Ik zelf sta 2 minuten stil en doe gewoon helemaal niets. Kunnen we allemaal even doen, best wel zo netjes. Nog 30 minuten en dan leg ik hem even weg 😀👍

  4. Origineel geplaatst door Arno
    Ze kunnen ook gewoon ff 2 minuten het signaal uitschakelen…

    Da’s misschien voor bijvoorbeeld 112-meldingen weer niet heel handig…

  5. En daarnaast, iedereen mag nog altijd zelf bepalen of hij/zij er aan meedoet.

  6. Origineel geplaatst door Arno
    Ze kunnen ook gewoon ff 2 minuten het signaal uitschakelen…

    We herdenken de mensen die ons vrijheid hebben bezorgd en dan wil jij die vrijheid beperken. Ik vind ook dat je even 2 minuten je respect zou moeten tonen, maar zoiets moet je ook niet afdwingen, dat is een kwestie van fatsoen. En daarnaast, je zou in die 2 minuten maar net last krijgen van een hartstilstand…

  7. Ik ken niemand die mij zal gaan bellen tussen 8:00 en 8:02.

  8. Los van alles heb ik geen minuut nodig om te herdenken. Dat doe ik het hele jaar door, door er respectvol mee om te gaan.

  9. Het is gewoon eng hoe sommige mensen hun telefoon bij *alles* moeten betrekken.

    De herdenking is bedoeld om mensen even te laten stilstaan bij het feit dat ze een luizenleventje lijden vergeleken met de gruwelen die anderen ook vandaag de dag nog moeten doorstaan door oorlogsgeweld.

    En waar gaat de aandacht van de media naar uit? Naar hoeveel mensen wel en niet hun telefoon uitzetten tijdens *TWEE MINUTEN* van de herdenking.

    Ik weet niet wie ik de grotere schofen vind; de idioten die dit idee naar buiten bracht, of de media die er aandacht aan besteden.

  10. Een herdenking gaat uiteraard om respect maar het is een persoonlijke keuze of je mee doet. Herdenken hoef je niet aan herinnert te worden en niemand hoeft je te helpen. Het is niemand’s plaats om mij te vertellen of ik herdenk om 08:00 of niet.

  11. Origineel geplaatst door Arno
    Ze kunnen ook gewoon ff 2 minuten het signaal uitschakelen…

    En waarom zouden ze dat moeten doen? En hoe denk je dat zoiets werkt? Er is geen manier om even 120 seconden alle data instant aan of instant uit te zetten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.