Twitter voor Mac update

Twitter for Mac heeft nu ondersteuning voor polls en het zoeken naar gifs

Twitter for Mac heeft een update gekregen, waardoor je ook in die versie polls kunt maken en zelf kunt zoeken naar gifs. Ook is Twitter Moments toegevoegd.

twitterTwitter for Mac (link) heeft vanavond een update gekregen, zodat de app voor de desktop qua functies weer wat meer gelijkloopt met de iOS-versie van de Twitter-app. De belangrijkste nieuwe functies zijn het toevoegen van polls aan een tweet en het bekijken ervan, terwijl je met de gif-functie ook kan zoeken naar een geschikte gif en deze kan toevoegen aan een tweet.

Twitter for Mac met nieuwe functies

Gebruikers van de desktopversie van de Twitter-app zullen blij zijn dat de app vandaag uitgebreid is met nieuwe functies. Voorheen was het bijvoorbeeld niet mogelijk om polls te bekijken, waardoor een tweet waar een poll aan toegevoegd was vaak leek op een simpele vraag. Dit is met de nieuwe versie opgelost, want nu kun je ook in deze versie polls bekijken. Daarnaast kun je zelf ook polls maken, zodat je niet terug hoeft te grijpen naar de Twitter-website.

Twitter for Mac laat je nu eenvoudig een poll toevoegen.

Het versturen van een gif is met ingang van versie 4.1 ook een stuk makkelijker, want met de ingebouwde zoekfunctie van Twitter for Mac zoek je eenvoudig door de database van verschillende gif-afbeeldingen. Bij het opstellen van een tweet hoef je alleen op het gif-icoontje te klikken, waarna je direct kunt zoeken of een categorie kunt selecteren.

Twitter for Mac laat je nu een gif toevoegen aan een tweet.

Twitter for Mac werd op het randje van 2015 helemaal in het nieuw gestoken, nadat de app het maandenlang zonder update moest doen. Zo kreeg de app een donkere modus, terwijl ook het bekijken van gif-afbeeldingen eindelijk mogelijk werd. Gek genoeg was het dus nog niet mogelijk om een gif zelf op te zoeken, maar dat kan met de update van vandaag dus wel. Overigens is ook Twitter Moments toegevoegd, maar deze optie is nog niet in Nederland beschikbaar. Als laatste is de app ook weer voorzien van enkele animaties zodra je een tweet aanklikt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 mei 2016, 20:30
Categorieën Apps, Mac & macOS
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.