Reacties voor: ‘2,8 miljoen tablet-gebruikers in Nederland, merendeel gebruikt iPad’

Nederland telt inmiddels 2,8 miljoen tabletgebruikers, aldus onderzoek van Intomart GfK. Het merendeel van deze tabletgebruikers zou een iPad gebruiken om te internetten.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 4 reacties

  1. Logisch, de iPad werkt gewoon zoals het moet. Mensen willen een duurzaam product en niet en of ander wazig android speeltje die na een half jaar al niet meer ondersteund(lees update) wordt.

  2. Facebook en Twitter zouden vanuit Nederland het vaakst worden bezocht. Dit is opmerkelijk, gezien de iPad 2 en derde generatie iPad vanaf iOS 6 zowel Facebook als Twitter geïntegreerd zullen hebben

    wat is daar opmerkelijk aan? heeft werkelijk niets met elkaar te maken. wat heeft het tot nu toe bezoeken van sites te maken met een feature in de toekomst?

  3. Dat het blijkbaar inspringt op de wensen van gebruikers.
    Opmerkelijk misschien niet een logische woordkeuze maar het heeft natuurlijk wel met elkaar te maken!

  4. Logisch dat de meesten eenipad hebben, Apple heeft nog steeds een voorsprong op de concurentie op het gebied van tablets. Maar er zijn inmiddels al concurenten met kwaliteitsproducten die trouwens evenvaak (ofwel evenweinig) als Apple worden geupdate. Maar het zal nog wel ff duren voordat de concurrentie een gelijkwaardig marktaandeel heeft.

    En apps downloaden, tja wat vergelijkt men dan? Bij Android wordt heel veel illegale software gedownload, iets wat simpel kan zonder jailbreak oid. Bij Apple zullen de meeste gebruikers het nog steeds via de Appstore kopen. Apple heeft meer betaalde downloads, maar meer in totaal? Kun je dat uberhaubt meten?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.