Deck HD: snelkoppelingenbalk aan de rand van de iPad (jailbreak)

De jailbreaktweak Deck HD voegt een speciale hotbar toe aan de zijkant van het iPad-scherm. Hierdoor kun je bijvoorbeeld snel 3G in- of uitschakelen.

Deck HDDe jailbreaktweak Deck HD voegt een snelkoppelingenbalk toe aan de zijkant van je iPad, waardoor je bijvoorbeeld snel de Muziek-app kunt openen of Bluetooth in of uit kunt schakelen. De balk verschijnt in beeld wanneer je van rechts naar links aan rechterzijde van het scherm swipet. Deck HD is een iPad-versie van de tweak Deck, die eerder verscheen voor de iPhone en iPod touch.


Deck HD laat je kiezen uit verschillende snelkoppelingen. Er zijn een aantal knoppen om bijvoorbeeld verschillende muziek- en mail-apps op te starten, maar je kunt ook schakelaars in Deck HD laten zien. Hierdoor kun je snel bijvoorbeeld 3G aan- of uitzetten of Bluetooth in- of uitschakelen. Wil je een preciezere functie aan Deck HD’s hotbar koppelen, dan kun je zelf een snelkoppeling maken. Hiermee kun je bijvoorbeeld snel een totaal andere app opstarten.

Wil je Deck liever niet aan de rechterzijde van je scherm gebruiken, dan kun je de balk ook aan een andere kant hangen. Het is ook mogelijk om de swipebeweging waarmee je hem tevoorschijn haalt te veranderen.

Deck HD is verkrijgbaar voor $1,99 via de repository van ModMyi

Bron: iDownloadBlog.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
25 juni 2012 om 13:54
Categorie
Jailbreak
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.