Apple stuurt iOS 6 Beta 2 naar ontwikkelaars

Apple heeft zojuist iOS 6 Beta 2 vrijgegeven via over-the-air download. De update is 322MB groot en verhelpt een groot aantal bugs.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ios 6 logoApple heeft zojuist een 322MB grote update van iOS 6 uitgebracht, bedoeld voor ontwikkelaars. De download is nog niet beschikbaar op de ontwikkelaarssite. iOS 6 kwam op 11 juni voor het eerst beschikbaar voor ontwikkelaars, vlak nadat de aankondigingen van de WWDC-keynote waren gedaan. Deze tweede betaversie bevat volgens de changelog geen opmerkelijke wijzigingen. Bij het over the air installeren van iOS 6 Beta 2 krijg je ook iets nieuws te zien: een geanimeerd Settings-icoon, zoals hieronder in een video is te zien.

Nieuw is een schakelaar voor gedeelde Photostreams. Deze is te vinden op de instellingenpagina voor Foto’s en voor iCloud. Op de pagina voor draadloze instellingen is nu een schakelaar toegevoegd voor de Leeslijst (Reading List). Schakel je dit in, dan zal de Reading List via 3G worden verstuurd. En in het scherm om content te delen is voortaan het nieuwe Twitter-icoontje al te zien.

twitter icoon

Screenshot iOS 6 Beta 2

Let op! Beta’s van iOS 6 zijn niet bedoeld voor dagelijks gebruik en kunnen niet gebruikt worden door gewone gebruikers tenzij de UDID van het iOS-apparaat bij Apple staat geregistreerd. Het is niet toegestaan om te vragen naar en/of het uitwisselen van UDID’s en downloadlinks naar de iOS 6-betasoftware.

https://www.youtube.com/watch?v=fv7I3K9lf5M&feature=youtu.be

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2012, 22:48
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ios 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.