Reacties voor: Na 24 uur is nog maar 12 procent overgestapt naar iOS 9

Na 24 uur zit 12 procent van de iOS-gebruikers op iOS 9. Daarmee loopt iOS 9 iets achter op voorgaande versies van iOS.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 96 reacties

  1. Ik wil wel maar de update is nogsteeds niet zichtbaar!

  2. Gek he, ook ik update nog niet.In alle reacties heb ik nog niemand WAUW ! Zien melden alleen problemen.Alles zou flink vlotter worden maar ook dat zie ik niet terug al zeker niet voor de oudere devices.

  3. Waauw. Zonder problemen geïnstalleerd en loopt tot nu toe prima op mijn iPhone 6

  4. Ik ben zeer te spreken over iOS 9! Vooral het nieuwe lettertypen en multitasken dien het geweldig ! Eindelijk een update die weer optisch een verandering met zich mee brengt !

  5. 12% op IOS9 na 24 uur is absoluut gezien veel meer dan 16% op IOS8 als je rekening houdt met de enorme groei van het aantal IOS apparaten afgelopen jaar !!

  6. Kleine letters op toetsenborden, jayyy!!!! Bij de rest nog geen noemenswaardige ontdekkingen gedaan. Geef het mensen de tijd. Pas als ik El Capitan heb, kan ik optimaal genieten van nieuwe notities app.

  7. Ik wacht wel ff, kan het zakelijk niet permitteren om een haperende telefoon of zonder mobiel internet te zitten (Vodafone problemen met IOS9)

  8. Wauw. Perfecte iOS!

  9. WAUWWWWWW

  10. Bij mij duurde de download bijna 4 uur! Terwijl m’n internet volgens speedtest gewoon heel snel was. Verder geen foutmeldingen. En iOS 9 draait als een zonnetje. Maar had me vooral verheugd op WatchOS 2 😞

  11. Logisch… Het voelt af en toe net of ik een iPhone 4 vast heb kwa snelheid…

  12. Ik wacht nog wel effe, kan maar zo 9.0.1 zijn als ik update

  13. Wauw! Applinks werkt ook fijn. Niet meer bij een notificatie eerst het multitask scherm hoeven openen maar met 1 tik verder waar je gebleven was.

  14. Wauw, iOS op 3 devices en naar volle tevredenheid

  15. Hebben jullie een idee waarom ik de popcorn time app niet kan openen??😓😓

  16. Wauw, werkt lekker vlot dat iOS 9. Kreeg om 19.00 uur ook de foutmelding maar een uur later probleemloos kunnen installeren.

  17. Origineel geplaatst door RJ
    Wauw, werkt lekker vlot dat iOS 9. Kreeg om 19.00 uur ook de foutmelding maar een uur later probleemloos kunnen installeren.

    wauw wat een fijne update met een super mooie batterjspaarmodus. Looks en feels van deze firmware voelen nog een pak beter dan ik verwachte . Geen storingen ondervonden

  18. Mijn Tom Tom is ineens in het Engels met iOS 9. Hoe krijg ik dat weer op Nederlands?

  19. een van de redenen is denk ik ook dat nog niet overal een notificatie is gekomen over dat er een update is. de ‘mainstream’ gebruiker zal dan pas installeren.

  20. kleine dingen ontdekt die ik nergens had gelezen
    Als je camera opent en daarna naar foto’s gaat. Krijg je nu boven aan (waar normaal bijv Kpn staat) een knop met: terug naar camera.
    Als je route wilt berekenen is anders

    En natuurlijk kleine letters met toetsenbord vinding erg fijn

  21. Ik heb al 2x gehad dat het scherm blijft hangen in als ik naar instellingen (app) ga in iOS 9

  22. @André de Vries: je kunt de standaard dingen zoals km ipv Miles wel veranderen

  23. Wauw heb ios 9 net me nichtje dr 4s gefixt was niet goed gegaan update nu top

  24. Het is ook een update die totaal niet interessant is. Voor mij dan.

  25. De update binnen halen heeft 3 uur geduurd dat ben ik niet gewend van Apple

  26. Installatie verliep prima hier op mijn iPhone 5s. Ik vind de verbeteringen nog wel magertjes. Batteryverbruik van apps kunnen terugzien vind ik wel weer erg handig.

  27. Ben niet echt tevreden met IOS9 ipad mini is regelmatig traag met apps of safari en batterij gaat ook snel naar beneden. Moest ik terug naar IOS8 kunnen direct.

  28. WOOOWWWWW!

    Ios9 staat hier al 4 devices en is helemaal top! Prachtig lettertype, snel switchen tussen apss en applinks! Ook find my iphone is aangepast. Geeft nu afstanden, erg handig!

    Tot op heden een top update zonder problemen 👍🏻

  29. Op mijn Ipad 2 en Iphone 6 zonder problemen, soepel en snel geïnstalleerd. Ik moet nog wel even wennen aan het nieuwe lettertype.

  30. hij begon stroperig maar hij wordt elke minuut sneller. Had net rond 18:00 het gevoel een nieuwe iPad in handen te hebben! ( en die achtergrond van iOS 9 vind ik echt mooi)

  31. De update is voor mij nog altijd niet zichtbaar. Zowel in de instellingen van de telefoon als in iTunes staat nog steeds 8.4.1…

    Meer mensen last van?

    Edit: nou na 100 keer proberen eindelijk iOS 9.

  32. Origineel geplaatst door truus
    Kleine letters op toetsenborden, jayyy!!!! Bij de rest nog geen noemenswaardige ontdekkingen gedaan. Geef het mensen de tijd. Pas als ik El Capitan heb, kan ik optimaal genieten van nieuwe notities app.

    Maar welke stagair heeft die letters (zowel kapitaal als onderkast) op de toetsen geplakt. Wat een zooitje! Ziet er niet uit dat font zo!

  33. Origineel geplaatst door Douwe
    De update is voor mij nog altijd niet zichtbaar. Zowel in de instellingen van de telefoon als in iTunes staat nog steeds 8.4.1…
    Meer mensen last van?

    Je moet ook eerst naar 8.4.1. !!!

  34. Het werkt, maar het is niet sneller.

  35. @harry: Ik heb iOS 9.0 gisteravond op mijn iPad 3 en op mijn iPhone 4S geïnstalleerd. Op beide is het een vooruitgang. Via iTunes eerst 9.0 downloaden. Wanneer download is voltooid pas installeren. Ging op beide devices probleemloos.

  36. Nog nooit problemen gehad met updates maar met deze voor het eerst batterij sneller leeg en me apps updaten ging niet icoontje bij de apps dat ze geupdate waren maar nog steeds een 2 bij me app store! Voor de rest bevalt het eigenlijk wel beter op ipad air 2 dan iphone 5 waar de problemen op voor komen.

  37. Pffffff carkit ( Bluetooth ) werkt in eens slecht 🙁 , iemand anders last van ?

  38. Jailbreak 🙂 is de schuldige

  39. @damys4: Helemaal geen last van op mn iphone 6 !!!

  40. @Marc: Klopt !
    Batterij lijkt iets sneller leeg te gaan dan normaal.

    Ps batterij besparings modus staat uit

  41. Ik ben erg tevreden met iOS9. Voelt stabiel aan een de looks zijn allemaal wat logischer. Siri is een stuk beter geworden. Terug naar een app is nu ideaal. Ik ben nog tegen geen enkel probleem op mijn 5S aangelopen.

  42. Installeren ging probleemloos. Alleen geeft Siri nu geen gesproken feedback meer. Iemand een idee? Volume staat aan maar ik krijg geen spraak meer te horen, heel vervelend.

  43. Vandaag de update uitgevoerd en mijn 5S is traag geworden. Vastlopers en ook regelmatige crashes van verschillende apps, waaronder FB. Toetsenbord werkt ook niet altijd mij. Problemen met het selecteren van tekst etc.

    Een update die mij nu echt tegen valt. Voorheen nergens problemen mee gehad.

  44. Ze moeten daar een grote baas ontslaan anders komt het nooit goed met de updates. Wat een nachtmerrie zeg 😜
    Zit nog op 8.4.1 met mij iP5

  45. Vind het opzich wel fijn, maar ff wennen met het afsluiten van de apps.. En ik kreeg Facebook niet opgestart…
    Soms issie ook een beetje trager met een app openen, vooral bij whatsapp.
    Wanneer komen die extra smileys eigenlijk???

  46. Ik heb IOS9 op mijn iPhone 6 plus en ik vindt dat er weinig verbeteringen zijn. Ik had meer van deze update verwacht, het zou vooral een update voor onder de motorkap zijn. Dit is absoluut niet merkbaar op een iPhone 6 plus. De splitscreen en multitaskfunctie is leuk maar meer ook niet. Voor mij is dit een tegenvallende update. Ik hoop dat de watchOS 2.0 wel mijn verwachtingen waar maakt.

  47. Locatievoorzieningen aan
    Siri aan
    Maar op de vraag “heb ik vandaag een paraplu nodig?”
    Weet Siri niet waar ik ben.

  48. Wauw!!!

    Loopt als de spreekwoordelijke tiet bij mij op mijn 5!!

    Gister in drie uur tijd mijn 5, een iPad 2 en een 6plus ge-update via iTunes. Totaal geen problemen 🙂

  49. Origineel geplaatst door Edward
    Je moet ook eerst naar 8.4.1. !!!

    Want … ???iPad nog op 8.3, maar krijg gewoon 9 als update te zien. iPhone zelfs op 7.1.2, laat ook gewoon 9 als update zien.Kortom, ook al zet je er driehonderd uitroeptekens achter, het blijft onzin wat je beweert.😝

  50. Siri doet het vanaf het begin (juni 2015) al niet op m’n iphone6 64gb, dacht dat de update het zou verhelpen maar helaas. Werkt wel via de headset, lijkt een microfoon probleem dat met telefoneren of dicteren geen enkel probleem oplevert maar dus wel bij Siri. Toch maar even terug naar de winkel ermee….
    Update naar iOS 9 ging vlekkeloos en werkt prima verder.

    De update downloaden op m’n vrouw haar 5s ging gisteren niet en na vanavond opnieuw proberen duurt het erg lang.

  51. Vooral blij met de iCloud upgrade!

  52. Origineel geplaatst door Edward
    Je moet ook eerst naar 8.4.1. !!!

    Origineel geplaatst door Ferryman
    Want … ???iPad nog op 8.3, maar krijg gewoon 9 als update te zien. iPhone zelfs op 7.1.2, laat ook gewoon 9 als update zien.Kortom, ook al zet je er driehonderd uitroeptekens achter, het blijft onzin wat je beweert.😝

    Als hij 8.4.1 al heeft binnen gehaald maar nog niet heeft geupdate dan moet hij eerst de update doen voordat hij ios 9 ziet. !!!!! 😉

  53. Lichtelijk opmerkelijk te noemen dat er bij dit specifieke topic in verhouding tot andere topics minder negatieve meldingen staan. Heeft Apple een paar medewerkers bij elkaar geschraapt om wat ‘positieve’ commentaren hier te planten? 😇

  54. Origineel geplaatst door Edward
    Je moet ook eerst naar 8.4.1. !!!

    Origineel geplaatst door Ferryman
    Want … ???iPad nog op 8.3, maar krijg gewoon 9 als update te zien. iPhone zelfs op 7.1.2, laat ook gewoon 9 als update zien.Kortom, ook al zet je er driehonderd uitroeptekens achter, het blijft onzin wat je beweert.😝

    this problem occurs when you already have a downloaded update (for example, you have downloaded 8.4.1 but not installed it yet). Easiest way to correct is to delete the update (Settings-General-Usage-Manage Storage – look for iOS8.4.1 (or whatever version has been downloaded).

    After deleting the old update, a check for software update will show iOS9

  55. Op mijn iPhone 5s loopt IOS9 echt super. Hij is sneller, batterij gaat langer mee en gebruikersgemak is geweldig.

    Op mijn iPad mini daarentegen… Die is traag geworden, alles crasht en valt weg… Daar ben ik alles behalve tevreden over. Meer mensen die dit herkennen? Denk dat ik maar ga downgraden…

  56. Origineel geplaatst door Paul538
    Lichtelijk opmerkelijk te noemen dat er bij dit specifieke topic in verhouding tot andere topics minder negatieve meldingen staan. Heeft Apple een paar medewerkers bij elkaar geschraapt om wat ‘positieve’ commentaren hier te planten? 😇

    Of dit keer gewoon een iets betere 9.0 versie gemaakt dan bij voorgaande IOS releases ?
    Op de iPad Air 2 ging de over-the-air installatie vlekkeloos en de iPad lijkt inderdaad sneller te zijn met de nieuwe firmware 😀

  57. Ik heb sinds iOS 7.1 moeite met hoe Apple telkens dat toetsenbord lelijker maakt, elke update weer iets lelijker. Het iOS 7 toetsenbord vond ik echt heel mooi, en intussen zitten we met iOS 9 met een Samsung-achtig toetsenbord (met alle respect). Voor mij is de maat vol, ik hou t op de nieuwste iOS 8-versie.

  58. Origineel geplaatst door fritsie
    Of dit keer gewoon een iets betere 9.0 versie gemaakt dan bij voorgaande IOS releases ?
    Op de iPad Air 2 ging de over-the-air installatie vlekkeloos en de iPad lijkt inderdaad sneller te zijn met de nieuwe firmware 😀

    Uiteraard bedoel ik met ‘topics’ uitsluitend topics over IOS 9 sinds 16/9, maar ging er van uit dat dit vanzelfsprekend was…

  59. Zeker downloaden! De batterij gaat weer fatsoenlijk mee en hij is snel joh! Ik open apps 10 keer sneller dan met iOS 8. Dus iOS9 is zeker een aanrader

  60. Inderdaad niet zo gek. We zijn het ios 8 drama natuurlijk niet vergeten. Heb hem overigens toch geïnstalleerd. Werkt redelijk, maar heb toch alweer een aantal bugs gevonden. Bijvoorbeeld in de notities app (heeft 1 keer gewerkt overigens): tik op het plus teken en kies tekenen. Dan verschijnt een wit schermpje, maar kan ik niets tekenen en blijft het internet ‘wieltje’ draaien. App hangt niet (je kunt gewoon op ‘terug’ tikken), maar tekenen gaat niet. Ook vreemd is dat de tekening (áls je hem al kunt maken) altijd onderaan de notitie pagina verschijnt, ongeacht de cursor positie… Maar dit zijn natuurlijk géén showstoppers, al vind ik het wel slordig uitgewerkt. Heb nog wel meer issues maar voert wat ver om die allemaal op te sommen hier. Ben wel benieuwd waar anderen zoal tegenaan gelopen zijn.

  61. Ik kreeg commentaar van collega’s dat ik niet bereikbaar was. Bleek te kloppen: ik kon wel bellen, maar niet meer gebeld worden… Telefoon uitgeschakeld en weer aangezet, probleem verholpen. Ergens een krom bitje denk ik.

  62. Heel veel mensen hebben de melding om up te daten nog helemaal niet gehad merk ik. Toen ik mijn vriendin vroeg of ze het al had geïnstalleerd (naar aanleiding van dit artikel, ik wist het ook niet namelijk met de iOS 9.1 beta draaiende) zei ze dat haar update scherm zelfs nog geen info toonde. Dus…?

  63. Origineel geplaatst door EOTB
    … Ben wel benieuwd waar anderen zoal tegenaan gelopen zijn.

    Ik zou zeggen: neem de moeite en lees de commentaren bij de diverse ‘topics’ over IOS 9…

  64. @damys4: Ios9 werkt prima met Vodafone totaal problemen, na installeren zij iTunes updates voor carier dus provider gedaan nergens last van met iPhone 6

  65. Origineel geplaatst door Dennis
    Ios9 werkt prima met Vodafone totaal problemen, na installeren zij iTunes updates voor carier dus provider gedaan nergens last van met iPhone 6

    Zou hier geen app voor bestaan? 😎

  66. Iphone 5s en iPad mini probleemloos geüpdatet. Werken allebei lekker soepel en snel.

  67. Best logisch.. Zojuist de update willen doen maar binnen halen duurt gewoon 5 uur. Denk dat je apple nog even 3 dagen moet geven en dan zal het wel rap gaan

  68. Origineel geplaatst door Paul538:
    Ik zou zeggen: neem de moeite en lees de commentaren bij de diverse ‘topics’ over IOS 9…

    Welke topics heb je het dan over? Zie alleen maar een topic van eerste ervarigen ios9 overigens met daarin 200 reacties die vooral over OTA installatie gingen, maar wellicht bedoel jij andere sites die wél deze info tonen.

  69. Origineel geplaatst door EOTB:
    Welke topics heb je het dan over? Zie alleen maar een topic van eerste ervarigen ios9 overigens met daarin 200 reacties die vooral over OTA installatie gingen, maar wellicht bedoel jij andere sites die wél deze info tonen.

    Even naar beneden scrollen. B.v.: IOS 9 nu downloaden – Eerste ervaringen met IOS 9.

  70. Installeren ging goed en snel, maar nee geen WAUW.
    Weet niet wat ze verstaan onder multitasking maar ik zie het niet.
    Als ik een 2de scherm opent dan kan ik niks meer met het eerste scherm.
    En lees over kleine letters, welke, waar?

  71. IOS 9 goed en snel geïnstalleerd gisteravond. Wel wat kleine dingetjes, taal in sommige apps in het engels en m’n SwiftKey toetsenbord heeft vaak moeite om in beeld te komen. Batterij gaat goed, met besparing aan hoefde ik vandaag niet tussentijds op te laden. Verder moet ik het nog een beetje ontdekken.

  72. Origineel geplaatst door André de Vries
    Mijn Tom Tom is ineens in het Engels met iOS 9. Hoe krijg ik dat weer op Nederlands?

    Inderdaad bij mij ook😳😳Dat is lekker dan.

  73. Origineel geplaatst door Paul538:
    Even naar beneden scrollen. B.v.: IOS 9 nu downloaden – Eerste ervaringen met IOS 9.

    Hmm lijkt erop dat al die OTA opmerkingen verwijderd zijn. Had er al een tijdje niet meer naar gekeken. Staat nu iig in wat er in had moeten staan. Thanks

  74. Ik heb het op een iPhone 4S geïnstalleerd (met een beetje een bang hartje) en op mijn iPad Air.

    Op mijn iPhone 4S liep het het eerste half uur V*E*R*S*C*H*R*I*K*K*E**L*I*J*K* traag! Maar daarna begon hij te versnellen en nu heb ik het gevoel dat alles (vooral ook de muziek app) soepelder loopt dan op iOS 8. Ik heb geen clean install gedaan, wel via iTunes geupdate.
    Ow, en ik heb het gevoel dat ik écht wel meer batterij heb met iOS 9!

    Op de iPadAir loopt alles ook lekker, maar daar had ik niet echt veel minder verwacht gezien de hardware vrij recent is.

    Een Vlaamse Siri, die trouwens een pak vlotter en accurater werkt dan de vorige. Het lettertype moet nog even wennen.
    En de News App vind ik een oké opvolger voor het verloren gegane Zite. Ik heb gewoon mijn regio-instelling naar U.S. veranderd (taal staat nog steeds in het Nederlands) en ik heb de News App. En die synchroniseert perfect en snel tussen iPad en iPhone.

    Dus ik ben alvast een tevreden gebruiker!

  75. Wauw, voelt sneller aan. Letters zijn beter leesbaar. Ben ook blij met de nieuwe WiFi assistent dat naar 4G gaat als er slechte WiFi verbinding is.

  76. Thuis alles al ge-update werkt perfect ik denk dat veel mensen niet meer zo snel updaten door alle problemen met IOS 8 zelfs op jullie site vertellen jullie mensen dat wachten misschien beter is

  77. Origineel geplaatst door Paul538
    Lichtelijk opmerkelijk te noemen dat er bij dit specifieke topic in verhouding tot andere topics minder negatieve meldingen staan. Heeft Apple een paar medewerkers bij elkaar geschraapt om wat ‘positieve’ commentaren hier te planten? 😇

    Dat komt omdat mijn eerste reactie een negative was en dan is het mensen eigen om het tegendeel te beweren.Vooral mijn bewering dat ios9 niet die OEPS was die ik verwachte zorgde er blijkbaar voor dat veel de behoefte hadden om te melden dat het allemaal perfect was.Naar mate er meer reacties komen zie je toch de probleempjes terug komen.

  78. Even wachten op een Jailbreak!🙊

  79. iCulture “Werk bij”-knop verdwenen? Kan apps niet updaten, alleen openen. Zowel iPhone 5s als iPad Air.

  80. iOS werkt prima bij mij op de iPhone 4s en de Air 2, jammer dat een bepaalde, niet nader te noemen functie ontbreekt op de 4S. Deze functie is onder embargo bij iCulture, dus mag er niet over spreken, maar jammer is het wel, op de Air 2 is deze functie echt geweldig.

    Ik twijfel alleen nog of ik iCulture zal whitelisten 😉

  81. Origineel geplaatst door harry
    Gek he, ook ik update nog niet.In alle reacties heb ik nog niemand WAUW ! Zien melden alleen problemen.

    Dat zou je het ‘Kieskeurig’ syndroom kunnen noemen. Wanneer gaan mensen zich op hoge poten ergens beklagen? Als er iets misgaat en ze ontevreden zijn. Degenen bij wie alles gewoon werkt hebben niet zo snel de neiging dit te komen melden. Daardoor kan er soms een heel scheef beeld ontstaan van een verder prima product. Zeker op een beoordelingssite als Kieskeurig zie je dit vaak terug, vandaar mijn naamgeving…

  82. Origineel geplaatst door Edward:
    Je moet ook eerst naar 8.4.1. !!!

    Onzin, zit nog steeds op 8.2 en iOS 9 staat gewoon klaar voor een OTA update.

  83. Ik denk dat veel mensen zich nog goed de rampzalige iOS8.0 herinneren en nu wachten tot met iOS8.1 de meeste bugs eruit zijn, voordat ze gaan updaten.

    Overigens lijkt het erop dat een “oude bekende” weer terug is. Ik heb het idee dat de wifi ontvangst duidelijk slechter is dan bij iOS8 (na de fix), zowel met iPhone (5) als iPad (Air 1). Alleen merk je er veel minder van, omdat de automatische omschakeling naar 3G wel perfect werkt. Maar kijk je naar de statusregel bovenin je scherm, dan zie je daar regelmatig 3G staan terwijl je toch binnen bereik van een wifi netwerk bent.

  84. Woensdagavond rond 20u30 stond iOS 9 op 2 iPad Airs 2, 1 iPad Air , iPhone 5, iPhone 5c en iPhone 6… Dus geen klagen daarover.. Maar der zitten toch nog vrij veel kleine foutjes in… Over de splitscreen op de iPad air 2 ben ik toch een beetje teleurgesteld … Der zit daar toch een ferme beperking op … Lukt maar bij een klein aantal apps… Hopelijk komt daar snel verandering in!

  85. Misschien omdat de beta 9.1 al beter loopt dan de GM heb ik de beta op 3 producten staan. Maar nog geen 5 min geleden 3 andere producten een update gedaan naar 9 hoor :). Denk ook dat veel mensen gewoon werken en het in het weekend doen ofzo. Ook hoor ik veel iOS gebruikers die helemaal niet toe zijn aan nog meer functies. En andere zijn er gewoon niet in geïnteresseerd.

  86. Origineel geplaatst door Edward:
    Je moet ook eerst naar 8.4.1. !!!

    Origineel geplaatst door stef
    Onzin, zit nog steeds op 8.2 en iOS 9 staat gewoon klaar voor een OTA update.

    Nogmaals als hij 8.4.1 al heeft binnen gehaald en deze nog niet heeft geïnstalleerd dan zal hij ios 9 niet zien. Twee dingen kan hij dan doen om alsnog ios 9 te zien. Hij kan de versie 8.4.1 installeren of de gedownloade versie verwijderen onder opslag beheer. Dan zie je ios 9 ook.

  87. @ibl: 4uur haha met ons school internet was het binnen 10min

  88. Origineel geplaatst door Alfred
    Ik denk dat veel mensen zich nog goed de rampzalige iOS8.0 herinneren en nu wachten tot met iOS8.1 de meeste bugs eruit zijn, voordat ze gaan updaten.

    Overigens lijkt het erop dat een “oude bekende” weer terug is. Ik heb het idee dat de wifi ontvangst duidelijk slechter is dan bij iOS8 (na de fix), zowel met iPhone (5) als iPad (Air 1). Alleen merk je er veel minder van, omdat de automatische omschakeling naar 3G wel perfect werkt. Maar kijk je naar de statusregel bovenin je scherm, dan zie je daar regelmatig 3G staan terwijl je toch binnen bereik van een wifi netwerk bent.

    Kon je wel eens gelijk in hebben. Ik had iig totaal geen haast met 9.0, en wachtte eerst de reacties (oa) hier af. Die zijn nog niet bepaald erg bemoedigend… 😕

    Overigens is 9.1 (of 9.0.1) ook nog geen uitgemaakte zaak, had zelf de slechtste ervaring met 8.3. Blijf dus maar de reacties op de diverse volgende 9.x afwachten. De kennelijk vernaggelde taalinstellingen voor diverse apps maken 9.0 voor mij iig een no-go😢

  89. Ik heb de gok maar gewaagd om over te gaan naar 9, 8 liep niet helemaal lekker op mijn 4s. Ik moet zeggen dat ik nu al weer lekker tevreden ben over 9. Het lijkt ook alsof het contrast hoger is. Of ik moet mij vergissen natuurlijk. Dat iCloud Drive er nu inzit vind ik als grootste pluspunt en heb dit als grootste overweging om over te stappen.

  90. Origineel geplaatst door Paul538
    Lichtelijk opmerkelijk te noemen dat er bij dit specifieke topic in verhouding tot andere topics minder negatieve meldingen staan. Heeft Apple een paar medewerkers bij elkaar geschraapt om wat ‘positieve’ commentaren hier te planten? 😇

    Ja dat wilde ik ook even melden. Als je de reacties doorleest zie je ineens heel veel reacties die beginnen met wauw! Volgens mij is dat een en dezelfde persoon ( zelfde schrijfstijl)! Nogal opvallend gezien de rest van de reacties. Ach ik was al een klaar met Apple maar nu toch echt helemaal.

  91. Ik zou lekker even wachten, heb het zelf jelaas wel al gedaan op iphone 5s 64gb. Menig app sluit plotseling. Balen…

  92. Blijf wel lekker met mijn iphone 5s op ios 8.3
    Apple kennende duurt het nog wel even voordat ios 9 stabiel is…….helaas

  93. Inmiddels 18% ( telegraaf)

  94. staat op 4s, ipad2 en 6 plus. Geen problemen met download en installatieEerste indruk is dat alles werkt zoals het ook deed. Meer gb ruimte door kleinere ios. Vooralsnog een goeie update van Apple.

  95. Bij mij op de iPhone 5 updaten de youtube app en de app van Excel niet ze starten wel met uploaden en verschillende malen geprobeerd maar nu enige tijd later zijn ze ge woon weg van mijn toestel. Nu opnieuw proberen te installeren en we zullen zien. Kan wel zeggen dat het toestel trager reageert en batterij vreet!

  96. Loopt prima op mijn 5S.. lijkt vlotter te gaan allemaal. Zou wel graag willen herstellen naar fabrieksinstellingen maar via iTunes komt die optie niet naar voren zodra ik hem aansluit op mijn laptop! Iemand oplossing hiervoor? Ja handmatig..

    Gesynchroniseerd en back-up gemaakt heb ik al..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.