Reacties voor: 10 miljoen iPhones verkocht, nummer 2 populairste mobiel VS

Apple is volgens analisten al voorbij de tien miljoen verkochte iPhones. Eerder was dat de verwachting voor heel 2008. Verder is de iPhone momenteel het op één na populairste mobieltje in de VS.
Maarten ter Horst -

Reacties: 10 reacties

  1. de meeste zijn gekocht met geleend geld als ik het mag geloven. Als ze daar echt in hoogconjunctuur hadden gezeten waren ze dan helemaal niet aan te slepen? Of zou dat geen verschil hebben gemaakt?

  2. Jeroen, als die lening niet nodig was, hadden ze het dus van hun ‘eigen’ geld gekocht 😉

  3. Ik ben het wel deels met Jeroen eens. Amerika draait op geleend geld. Alles daar is met creditcards afbetaald. Zelfs de creditcards zelf. Dan is het toch ook gewoon wachten tot het een keer fout gaat?

    Nu gaat het fout. Gerechtigheid voor hebzucht.

  4. Precies.

    Iedere Amerkiaan die ik ben tegengekomen leven op credits. Maar denk maar niet dat ze, zoals veel Nederlanders, een creditkaart hebben. Ze hebben er gemiddeld 4!!!

  5. Hartstikke leuk, die gerechtigheid, maar wij boeten ervoor…

  6. Toch blijf ik het raar vinden dat de koers alsmaar blijft zakken. (van Apple dan) zei krijgen toch uiteindelijk al het geld binnen. (ook het niet geleende geld van Nederlanders, duitsers etc.)

    Ze overtreffen elke verwachting dan verwacht je dit toch niet.

    Aan de andere kant, ook raar als zei als enige zouden stijgen

  7. als de economie echt in elkaar dondert dan zijn luxe goederen één van de eerste zaken waar mensen op gaan bezuinigen. Computers zijn zoiets, en al helemaal de relatief dure gadgets en mac’s van Apple. Daarom daalt ook de koers van Apple (of welke ander product dan ook).

  8. Razr V3 populairste?!
    Dat is wel zon klote ding. En oud!

  9. Ik vind de Razr nog steeds een erg “stylie” telefoon hoor! Heb ‘m nog steeds en vind ‘m voor zijn tijd zeker niet verkeerd. Erg compact en het blauw oplichtende keypad blijft een mooi design!

  10. Zal wel populair zijn omdat het zown goedkoop ding is dan…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.