iPhone 7 doosje

Refurbished iPhone 7 kopen: dit moet je weten

Zoek je een refurbished iPhone 7 maar weet je niet welke aanbieders betrouwbaar zijn? In dit artikel lees je over prijzen en aanbiedingen voor een refurbished iPhone 7. Zo heb je zekerheid dat het toestel goed is nagekeken.

iPhone 7 review Refurbished

iPhone 7 refurbished kopen of beter niet?

Een refurbished iPhone 7 is op allerlei punten grondig nagekeken en de prijs ligt veel lager dan de oorspronkelijke nieuwprijs. Terwijl je wel zekerheid hebt over de kwaliteit van bijvoorbeeld de batterij. Bovendien geven refurbished aanbieders je vaak garantie en kun je je aankoop binnen de zichttermijn terugsturen. Klinkt goed, nietwaar? Toch kunnen we een refurbished iPhone 7 niet meer aanbevelen. Dit toestel verscheen in 2016 en was het populairste toestel van 2017, maar krijgt geen updates meer.

Refurbished iPhone 7 is nog verkrijgbaar

Heel veel mensen hebben de iPhone 7 gekocht en dat betekent dat er veel aanbod is van gebruikte exemplaren. Dit toestel is in heel vee kleuren verschenen en als je kiest voor een 128GB exemplaar zit je ook met opslag nog wel een tijdje goed. Maar het is niet de beste keuze. Dit toestel begint al behoorlijk tekenen van ouderdom te vertonen en kan volgens huidige maatstaven niet meer goed mee. Mocht je toch een refurbished iPhone 7 willen aanschaffen, let dan goed op dat de batterij recent vervangen is en dat er originele onderdelen zijn gebruikt. Alleen dan weet je zeker dat je nog een tijdlang plezier hebt van dit toestel.

Het aanbod van refurbished iPhone 7-modellen is niet zo heel groot meer. Over het algemeen zijn opgeknapte toestellen een goede keuze. Je loopt veel minder risico dan wanneer je een tweedehands toestel via Marktplaats koopt. Het is goed voor je portemonnee en voor het milieu. Zo’n toestel is helemaal nagekeken en indien nodig zijn onderdelen vervangen.

Aanbieders van refurbished iPhone 7

Wil je toch een refurbished iPhone 7 kopen, bijvoorbeeld omdat je een zo goedkoop mogelijk toestel nodig hebt voor je kind, of om als testtoestel te gebruiken als je developer bent, dan raden we aan om voor een betrouwbare aanbieder te kiezen. Check of deze meedoet aan het Keurmerk Refurbished.

Dit zijn enkele bekende aanbieders van refurbished iPhones:

(🏅aangesloten bij Keurmerk Refurbished)

iPhone 7 rood

Refurbished iPhone 7 kopen met abonnement

Momenteel kun je alleen nog een losse iPhone kopen als je je zinnen gezet hebt op een iPhone 7. Soms is het ook nog mogelijk om de iPhone 7 met abonnement te vinden, maar je bent dan wel aangewezen op telecomwinkels die het toestel combineren met een abonnement naar keuze bij een budgetprovider zoals Hollandsnieuwe.

Je kunt refurbished iPhones met abonnement onder andere vinden bij:

Lees meer over refurbished producten in deze tips:

Informatie

Laatst bijgewerkt
oktober 2023