Vernieuwde Snapguide-app laat je bladeren door topics

Snapguide heeft een update gekregen, waardoor je voortaan ook op basis van topics kunt bladeren door de tutorials en handleidingen.

snapguide-iphoneSnapguide is een app waarmee je tutorials en handleidingen op de iPhone kunt maken. De nieuwste versie van de app geeft je de mogelijkheid om op basis van onderwerp door de gidsen te bladeren. Bij Snapguide maak je een aantal foto’s met onderschrift, die worden omgezet in een stappenplan. Je geeft ook aan welke benodigdheden iemand moet hebben om het stappenplan uit te voeren. Anderen kunnen commentaar geven op de stappen, bijvoorbeeld als ze een slimmere methode hebben gevonden. Op de foto hiernaast wordt bijvoorbeeld uitgelegd hoe je kipfilet ‘sous vide’ (vacuümgetrokken in keukenfolie) kunt bereiden. Mocht je andere gidsen voor kiprecepten zoeken, dan kun je dat nu makkelijker vinden.

Bij de topics vind je onderwerpen als Arts & Crafts, Gardening, Music, and Sports & Fitness. Voorheen kon je alleen zoeken via de Explore-functie, waarbij je op populariteit en datum kon bladeren. Binnen een bepaald topic kun je ook dieper zoeken, bijvoorbeeld door bij het onderdeel voedsel in te zoomen op de kiprecepten. Hou je ervan om nieuwe dingen uit te proberen, dan vind je in Snapguide een hoop inspiratie.

Downloaden: Snapguide (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2012, 13:38
Categorie Lifestyle
Onderwerpen snapguide, tutorial

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.