Smart Office 2 voor iPad en iPhone dit weekend gratis

Smart Office 2 is dit weekend tijdelijk gratis. Deze app kan Microsoft Office-documenten aan, PDF-documenten inlezen en heeft koppeling met Dropbox en Google Docs.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

smart office 2-1Smart Office 2 is tot maandagavond tijdelijk gratis te downloaden. Het kantoorpakket is een goed alternatief voor Microsoft Office (dat volgens geruchten ooit op de iPad komt) en Apple’s eigen kantoorpakket iWork. Vanwege een ‘back to school’-promotie betaal je niet de gebruikelijke €7,99 maar helemaal niets. Met Smart Office 2 kun je Microsoft Office-documenten maken, bewerken en delen op een iPhone of iPad. Het gaat om een universele app, waarmee je ook documenten kunt printen. Er worden duizenden draadloze printers van 34 fabrikanten ondersteund, waaronder HP, Epson, Canon en Samsung.

smart officeOok handig is dat er een koppeling met cloudopslagdiensten is gemaakt. Dit houdt in dat je documenten kunt downloaden van Dropbox en Google Docs. Alle activiteiten doe je vanuit een Dashboard. Er is een Document Info View om eigenschappen van documenten te bekijken, je kunt miniaturen van documenten bekijken in de Timeline-view en er is een Visual Explorer om bestanden te beheren. Smart Office 2 kan ook PDF-documenten aan en daarnaast de gebruikelijke Word-, Excel- en PowerPoint-formaten.

Voor het bekijken van documenten wordt ook Nederlands ondersteund; de interface van de app is echter Engelstalig. Smart Office 2 is al aangepast voor iOS 6.

Downloaden: Smart Office 2 (tijdelijk gratis, voorheen €7,99 – universele app)

Update 1: De ontwikkelaar beloofde dat de app tot maandagavond 10 september gratis zou zijn, maar dat is niet het geval. De prijs is alweer omhoog. We hebben de ontwikkelaar om opheldering gevraagd.
Update 2: Ons mailtje heeft gewerkt, de app is nu weer gratis.

Tipgever: sjaak01

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2012, 13:30
Categorie Productiviteit
Onderwerpen microsoft, microsoft office, office

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.