Telfort TV Online: nu ook op iPhone televisiekijken

Telfort TV Online voor iPhone is een nieuwe app waarmee je televisie kunt kijken via je iPhone. Het werkt alleen rondom je eigen huis.

telfort tv online iphoneHet is alweer een tijdje geleden dat we op iPadclub schreven over Telfort TV Online. Dankzij een nieuw verschenen app is het nu ook mogelijk om televisie te kijken op je iPhone. Het gaat om een apart verkrijgbare app, die los staat van de al verkrijgbare iPad-app. Wat kun je ermee? Tv-kijken natuurlijk, maar dan moet je wel beschikken over een abonnement op interactieve televisie van Telfort.

Bovendien is ook deze nieuwe app niet geschikt om lekker onderweg naar tv-programma’s te kijken als je vertraging hebt of in de file staat. De app is alleen in en rondom het huis te gebruiken, bijvoorbeeld in de tuin of op het balkon. Thuis kun je ook Programma Gemist bekijken.

Onderweg is de app overigens ook wel te gebruiken. Het geeft je toegang tot de Elektronische Programmagids, met de mogelijkheid om tv-opnames te plannen en te beheren. Daarnaast kun je bladeren door de Videotheek Thuis en eventueel delen met vrienden dat er iets leuks aankomt. Dit delen is mogelijk via Twitter, Facebook en Hyves.

Het tv-kijken is gratis als je een abonnement op Telfort interactieve televisie hebt. Voor het inplannen van opnames heb je het Opnemen Pakket nodig, dat 5 euro per maand kost. Telfort’s moederbedrijf KPN had overigens al een soortgelijke tv-app voor de iPhone, waarbij je ook moet betalen voor tv-opnames.

Downloaden: Telfort TV Online voor iPhone (gratis)

Tipgever: Arjan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2012, 17:29
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen televisie, telfort

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.