Reacties voor: Skype voor de iPhone: ‘Stay tuned…’

Op de vraag of er binnenkort Skype voor de iPhone beschikbaar komt, zei Skype CEO "Stay tuned!" om te vervolgen met een verhaal hoe serieus Skype met mobiele telefoons bezig is.
Lees het complete artikel → Skype voor de iPhone: ‘Stay tuned…’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
11 reacties
 1. Een Skype client en TomTom voor de iPhone..waarom zijn ze er nog niet? Iedereen wil deze applicaties!!!

 2. Al is de eerste versie maar om te chatten!

 3. Interessante test voor de Apple/Telecom operator coalities.
  De operators weten dat als dit aanslaat hun omzetten en beurskoersen enorm kelderen en zijn dus als de dood voor deze olijk ogende Josh die ook al wat andere branches opgeschud heeft.
  Zij zullen Apple trachten te dwingen om deze app uit de appstore te houden.
  Apple moet dan voor haar fatsoen “alles doen om dit te weren”.
  Maar de praktijk leert dat het dan via de gaatjes van de jailbrake wereld toch op de plaats komt.
  Alleen minder grootschalig (hoewel…?)
  Uiteindelijk zou Apple dat laatste ook moeilijker kunnen maken, maar de praktijk leert dat echt dichttimmeren ofwel niet lukt of dat Apple dat helemaal niet wil…

 4. Je kan skype alleen gebruiken over wifi.. omdat het op 3g niet mag.. dus wat verliezen ze? die gesprekken die mensen thuis voeren? dat doen ze vaak toch wel met de vaste lijn als ze die hebben omdat dat goedkoper is! dus zoveel zorgen hoeft apple zich toch ook weer niet te maken!

 5. Tsja, of de telco’s blokkeren uiteindelijk verkeer op de poorten van Skype. Tot de komst van WiMax hebben de telco’s het nog voor het zeggen, daarna is het game over.

 6. Daar zou ik nog geld voor betalen ook..

  maar volgens mij staat er in het contract van T-Mobile dat VOIP programma’s niet toegestaan zijn.

 7. Ook één van die dingen waar ik met smart op zit te wachten. Soms snap ik niets van het starre beleid van apple. De appstore wordt in razend tempo gevuld met (in veel gevallen) middelmatige spelletjes en andere rommel.

  Maar apps waar de mensen echt voor warm lopen zoals goede routenavigatie laat Apple nog steeds links liggen. Baal er best een beetje van. En dat terwijl Tom Tom een werkende versie had twee weken na de launch.

 8. Ik zit niet zo met smart op Skype te wachten. Maar inderdaad wel op applicaties als TomTom bijvoorbeeld. Apple heeft een topproduct in handen, maar wil er met o.a. de exclusieve contracten met providers het maximale uithalen. Als ze dit niet hadden gedaan, maar gewoon een grotere marge op hun toestellen. En wat meer support in de zin van reclame maken met applicaties waar iedereen op wacht. TomTom, Office mogelijkheden, knip en plak functie. Dan zouden ze volgens mij nog veel kunnen verdienen. Ik heb nu na 2 mnd toch wel een beetje naar gevoel. Aangezien er nog niet echt applicaties zijn waar ik echt wat aan heb.

 9. Officiële betaAppStore voor de huidige apps die momenteel alleen door een jailbreak werken, zou zeer welkom zijn ;P
  Het is belachelijk dat je op je eigen apparaat niet alles mag draaien. Dat de telefoonmaatschappijen je toestel zouden subsidiëren is toch gewoon onzin.. Op afbetaling misschien ja.

 10. Skypen kan op de iPhone nu al prima met Fringe.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.