Skype voor de iPhone: ‘Stay tuned…’

Op de vraag of er binnenkort Skype voor de iPhone beschikbaar komt, zei Skype CEO "Stay tuned!" om te vervolgen met een verhaal hoe serieus Skype met mobiele telefoons bezig is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Josh SilvermanHoewel het met Truphone al mogelijk is om goedkoop te bellen vanaf de iPhone, zouden veel mensen toch graag een officiële versie van Skype voor de iPhone zien. In een interview met Skype CEO Josh Silverman kwam de brandende vraag ter sprake: wanneer kunnen we Skype op de iPhone verwachten? “Stay tuned” was alles wat Silverman erover kwijt wilde om te vervolgen met een uiteenzetting dat Skype serieus met mobiele telefoons bezig is. Er is al een Skype-versie voor Windows Mobile, die meer dan 7 miljoen keer gedownload is.


Tegelijk weten we ook dat andere mobiele versies van Skype (bijvoorbeeld voor Symbian en BlackBerry) na jaren wachten nog steeds niet op de markt zijn verschenen. In een poll die GigaOM organiseerde blijkt dat gebruikers de plannen voor Skype op de iPhone wel zien zitten: 86% reageerde met “Oh god yes, I can’t wait!” en slechts 5% vond “Not really”.

Skype wordt op dit moment gebruikt voor 6% van de internationale gesprekken. Interessant weetje: Josh Silverman was in het verleden Managing Director voor Marktplaats en eBay in Nederland.

Meer info: GigaOM

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.