Golfsimulator voor de iPhone: GL Golf

GL Golf is een nieuwe golfsimulator in een 3D-wereld, waarbij de physics kloppen, maar de graphics hadden nog wel iets mooier gekund.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

gl golfAls je van golf houdt is de nieuwe golfsimulator GL Golf (niet te verwarren met iGolf) een game om naar uit te kijken. In GL Golf sla je een balletje in een semi-realistische 3D-wereld. Het spel bevat 5 golfbanen waarop je met maximaal 4 personen kunt spelen. Je kunt allerlei variabelen zelf instellen, zoals weer, tijd van de dag, seizoen, balkleur, moeilijkheidsgraad en soort golfbaan.

Om met de club te slaan dubbeltap je op het scherm om de power-meter tot de gewenste waarde te laten stijgen. Met een enkele tap sla je de bal vervolgens weg.

Je kunt van clubs wisselen door je vinger op en neer over het scherm te slepen. De range verandert dan natuurlijk ook. Komt er tijdens het spelen een telefoongesprek binnen dan kun je met een druk op de homeknop het spel pauzeren. Veel mogelijkheden dus, al kunnen de graphics nog wel iets mooier worden gemaakt. Een ander minpunt is dat je de camerapositie niet kunt wijzigen: als een boom of ander obstakel in je blikveld zit moet je maar zien of je de bal in de juiste richting schiet.

GL GolfGrafisch gezien is het gratis spelletje iGolf veel mooier. Maar die biedt veel minder instellingsmogelijkheden. Met iGolf kun je eigenlijk alleen zien hoe ver je de bal kunt wegslaan met een bepaalde club en een bepaalde kracht.

Installeren: GL Golf (€5,49 / $7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2012, 14:00
Categorieën Games, Sport
Onderwerpen 3d, game, golf, simulator

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.