Skyfire Flash-browser in ‘batches’ terug in de App Store

De ontwikkelaars van de Flash-browser Skyfire hebben bekendgemaakt dat de browser in 'batches' terug in de App Store zal verschijnen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Skyfire Flash-browser iPhoneAfgelopen woensdag verscheen de Skyfire iPhone-browser in de App Store. Deze heeft als belangrijkste functie dat je er Flash-video’s mee kunt bekijken, iets wat met de standaard Safari-browser niet kan. Een achterliggende server zet de video’s om naar HTML5 en H.264, dat wel door het iOS-besturingssysteem wordt ondersteund. Kennelijk was er veel behoefte aan een dergelijke applicatie, want binnen vijf uur na de lancering moesten de ontwikkelaars de verkoop staken omdat er rook uit de servers kwam. Inmiddels is Skyfire weer terug in de App Store, maar wel met een belangrijke kanttekening.

Skyfire-CEO Jeff Glueck liet vandaag in een blogposting weten dat de browser in ‘batches’ weer in de App Store zal verschijnen. Vanavond is de eerste batch in de Amerikaanse Apple Store verschenen, maar wel op een wie-het-eerst-komt-wie-het-eerst-maalt-basis. Hij legt uit dat hiervoor is gekozen vanwege de overweldigende vraag naar de applicatie:

We are going to open batches of downloads for new users over the coming days. Due to overwhelming demand, we are taking this approach because Skyfire believes a good user experience should come first, and we would rather have fewer, happier customers, and add new users as we can support them. We will open the first batches to US users only, with additional country support to follow shortly.

Hij waarschuwt wel dat er aanvankelijk sprake kan zijn van een opstopping, omdat een grote hoeveelheid nieuwe gebruikers tegelijkertijd van de dienst gebruik wil maken. Een uur later zou dat opgelost moeten zijn. Voorlopig is de browser dus nog niet in de Nederlandse App Store beschikbaar, maar men verwacht in de aankomende dagen meer batches te lanceren. Via hun Twitter-account en Facebook-pagina kun je op de hoogte blijven als je de €2,39 kostende applicatie nog niet in je bezit hebt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2010, 6:52
Categorie Diensten
Onderwerpen app store, flash, Skyfire, webbrowser

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.