Remote-app verder verbeterd en kan iTunes-visualisaties besturen

De Remote-applicatie heeft een update gekregen met diverse verbeteringen, onder meer in de stabiliteit en prestaties. Daarnaast bevat de app nieuwe functies, zoals het "achteruit overslaan" van video's en het besturen van de iTunes-visualisaties.

Remote-applicatieApple heeft een nieuwe versie van de Remote-applicatie voor de iPhone, iPod touch en iPad beschikbaar gesteld. Met de applicatie kun je de Apple TV of iTunes op de Mac of PC besturen. Met deze update (2.1.1) zou de verbinding tussen iTunes en de Apple TV volgens Apple verbeterd zijn en ook bevat de applicatie andere verbeteringen in de stabiliteit en de prestaties. Ook is er een nieuwe knop toegevoegd voor “achteruit overslaan” bij het afspelen van video.

Een andere nieuwe functie, die niet in het rijtje met veranderingen wordt genoemd, is de mogelijkheid om de visualisaties van iTunes vanuit de applicatie in- en uit te schakelen. Dit kan met het nieuwe icoontje naast het Genius-icoon, dat verschijnt wanneer je in iTunes de visualisaties (schermvullend) activeert.

Remote-app

In Remote 2.1 kreeg de applicatie ook al ondersteuning voor het streamen van AirPlay-video naar een Apple TV en de mogelijkheid om films en tv-programma’s die zijn gekocht in de iTunes Store op de computer af te spelen.

Downloaden: Remote (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2011, 12:03
Categorie Amusement
Onderwerpen apple, apple tv, itunes, remote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.