MiCal HD als ontbrekende agenda voor de iPad

MiCal is een agenda-applicatie voor de iPad, die deze week met 67% korting te downloaden is.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mical ipadDe agenda-applicatie MiCal presenteert zichzelf als de ontbrekende agenda voor je iPad. De app belooft het plannen van afspraken een stuk efficiënter te maken, ongeacht of je het privé of zakelijk gaat gebruiken. Tot en met aanstaande vrijdag is de app met 67 procent korting te downloaden; de iPhone-versie is bovendien met 50 procent korting te krijgen. MiCal levert een overzichtelijke dag-, week- en jaarweergave in staand of liggend formaat.

Je kunt zelf aangeven of je 5 of 7 dagen in de weekweergave wilt zien. Met standaardtijden en -titels kun je het invoeren van afspraken extra versnellen.

mical ipad portraitJe kunt ook vanuit de app afspraken in .ics-formaat via e-mail uitwisselen met anderen, zodat anderen de afspraken in hun eigen agenda kunnen importeren. MiCal beschikt over een dashboard als welkomstpagina, om in één oogopslag de gebeurtenissen van de dag te zien. Je kunt aan afspraken contacten en locaties toevoegen, er zit een weerbericht in en je kunt zelf kleuren voor agenda en gebeurtenissen kiezen. Elke geïmporteerde kalender wordt weergegeven in zijn eigen kleur. Een pluspunt ten opzichte van de standaardagenda van de iPhone is dat je een onbeperkt aantal herinneringen kunt instellen voor een gebeurtenis, bijvoorbeeld 1 dag, 3 uur en 1 uur vantevoren.

Downloaden: MiCal HD voor iPad (€0,79 – normaal €2,39)
Ook verkrijgbaar: MiCal voor iPhone (€0,79 – normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2011, 16:40
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, calendar, korting, mical

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.