Reacties voor: Passie voor Horeca: voor iPhone-gebruikers in de horeca

Passie voor Horeca is een nieuwe Nederlandse applicatie waarmee je bereidingstechnieken en serveertechnieken uit de horeca leert.

Reacties: 11 reacties

  1. Ideaal voor mij als restauranthouder!!!

  2. Origineel geplaatst door macgreek
    Ideaal for mij als restauranthouder!!!

    Hoe deed je het dan FOR deze app.

  3. @macgreek:
    hebben jullie ook lekkere forafjes?

  4. Origineel geplaatst door Rien Van Husen
    Hoe deed je het dan FOR deze app.

    For deze app deed hij het niet.

  5. Origineel geplaatst door macgreek
    Ideaal for mij als restauranthouder!!!

    voormidabbel, toch ?

  6. Nu kan ik eindelijk een restaurant beginnen 

  7. Wat een grap! Een restauranthouder die zijn bestellingen eerst nog moet googelen. Laat maar zitten dan, ik ga wel naar de buren.

  8. Frankie , ga ik met je mee. Want afgezien dat het een mooie applicatie is , deel ik wel jou meninig.

  9. Origineel geplaatst door Frankie
    Wat een grap! Een restauranthouder die zijn bestellingen eerst nog moet googelen. Laat maar zitten dan, ik ga wel naar de buren.

    Wat dacht b.v. in combinatie met een beamer aan mij personeel laten zien hoe je goede wijn schenkt?hoe je een goede espresso maakt?hoe je de perfecte Crème brûlée maakt.
    In de meeste Horeca bedrijven kunnen ze niet eens een fatsoenlijk kopje koffie serveren.
    Commentaar leveren is altijd makkelijk dan dieper nadenken.

  10. Prachtige app, maar Zijn die video’s ook niet via de site van SVH te bekijken? Wel jammer dat er betaald moet worden voor een app van een in mijn ogen zwaar gesubsidieerde instelling.

  11. Origineel geplaatst door Arjan
    Prachtige app, maar Zijn die video’s ook niet via de site van SVH te bekijken? Wel jammer dat er betaald moet worden voor een app van een in mijn ogen zwaar gesubsidieerde instelling.

    “SVH is een stichting zonder winstoogmerk en zet eventuele overschotten in voor innovaties”

    Ik vind het een leuke applicatie. Ik werk zelf in de horeca zonder ooit hotelschool gedaan te hebben en hiermee heb ik al enkele dingen geleerd die ik net niet wist… Erg jammer dat ze de applicatie/filmpjes niet (ook) in het Engels hebben gedaan. En het zou wel handig zijn geweest dat bijv. voor het bereiden van de bechamelsaus werd uitgelegd wat en hoeveel je nodig hebt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.