Notefile 2.0 voor iPhone en iPad: ondersteuning 64-bit en AirDrop

Notitie-app Notefile 2.0 voor iPhone en iPad heeft nu ondersteuning voor AirDrop en de 64-bit chip en synchroniseert nu op de achtergrond.

notefileNotefile, een snelle en populaire notitie-app, heeft een fikse update gehad. Zo heeft de app nu ondersteuning voor de 64 bit-processor van de iPhone 5s, de iPad Air en de iPad mini Retina, wat de app sneller in het gebruik maakt. Ook kun je nu notities delen via AirDrop en is het ontwerp van de app aangepast aan iOS 7. Het kenmerkende bruine papier is echter gebleven, waarmee Notefile een uitzondering op de ‘wit-witter-witst trend’ van veel apps met updates voor iOS 7 vormt. Notefile is beschikbaar als een Mac app, Dashboard-widget en een universele app voor iPhone en iPad.

In Notefile synchroniseren notities automatisch via iCloud of via Junecloud sync, het eigen cloudopslagprogramma van de ontwikkelaar. Als je de app met iCloud en iOS 7 gebruikt worden na deze update notities op de achtergrond bijgewerkt. Daarnaast is de app nu geüpdatet met het laatste TextExpander systeem, dat compatibel is met iOS 7. Tot slot hebben de ontwikkelaars nog een aantal bugfixes doorgevoerd waarmee het delen van notities via mail is verbeterd en het synchroniseren via iCloud en Junecloud beter werkt.

Notefile was voor het verschijnen in de App Store eerder als Dashboard-widget voor Mac OS X verkrijgbaar. Ontwikkelaar Junecloud is op het iOS-platform ook bekend van de app Delivery Status Touch, waarmee je de status van postpakketten kunt opvragen. Net als Delivery Status touch gebruikt Notefile nu ook de iCloud Keychain (Sleutelhanger) voor Junecloud accounts. Om Notefile te gebruiken heb je voortaan iOS 6 of hogere besturingssystemen nodig. Een vergelijkbare app is iA Writer; die iOS-app kost ook €4,49, maar voor de aparte Mac-app betaal je €8,99.

Downloaden: Notefile (€4,49, universeel, iOS 6.0+)

lopende tekstlijst

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2013, 20:45
Categorie Productiviteit
Onderwerpen 64-bit, cloud, notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.