Jetpack Joyride krijgt ‘grootste update ooit’

Highscore-spel Jetpack Joyride op iPhone en iPad is voorzien van 16 kostuums en 2 nieuwe voertuigen: S.A.M. en de sleigh of awesome.

Jetpack Joyride grootste update ooitEven kijken wanneer Jetpack Joyride ook alweer uitkwam: september 2011. Toch besloot ontwikkelaar Halfbrick Studios het razend populaire highscorespel waarin je zover mogelijk zweeft, nog te voorzien van een update. Niet zomaar een. Nee, de negentiende update van de game is volgens de maker ‘de grootste Jetpack Joyride-update ooit’. In de game bestuur je twee nieuwe voertuigen en kies je uit maar liefst zestien nieuwe kostuums, die je daarvoor natuurlijk nog wel moet vrijspelen.

Ook dit jaar gaat de kerst niet aan het spel voorbij. The sleigh of awesome is de nieuwe slee van de kerstman die je slechts tijdelijk kan ontgrendelen in de applicatie. Gedurende de aanloop naar kerst, vullen we alvast voor je in. De slee wordt getrokken door een raketaangedreven rendier.

Strong Arm Machine is de naam van het andere nieuwe voertuig waar je door power-ups tijdens het spelen in terecht kan komen. Het gaat om érg forse robot die je pas activeert als je drie tokens hebt gespaard. De robot die S.A.M. is gedoopt, kan vervolgens ook nog eens zó van het scherm verdwenen zijn. Je wordt gedurende de mechanische mars namelijk belaagd door raketten die je van je af moet schieten. Een inslag is genoeg om je weer terug te zetten naar de normale uitdossing van Berry Steakfries.

Jetpack Joyride S.A.M. update

Of nou ja, de uitdossing die je de hoofdpersoon aantrekt. Als je S.A.M. vijf dagen achter elkaar activeert, ontgrendel je nieuwe outfits en Jetpack Joyride doet daarbij echt een poging je weer verslaafd te krijgen aan de game. Voor elke vijf dagen krijg je namelijk één outfit en er zijn er 16 om te sparen. Na het verkleden kan je er onder uitzien als vliegenier, sneeuwpop of draag je het ‘Jacket of Doom’. Als je het spel niet zolang wilt spelen, zijn de nieuwe kostuums ook te bemachtingen in de in-app winkel – die na 18 eerdere updates natuurlijk al erg omvangrijk wás.

Overigens zijn er games die nog langer ondersteuning van updates genieten dan Jetpack Joyride. De originele Angry Birds stamt alweer uit december 2009 en werd deze week gewoon nog voorzien van 30 nieuwe levels.

Downloaden: Jetpack Joyride (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 november 2013, 10:22
Categorie Games
Onderwerpen halfbrick, highscore, jetpack joyride

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.