Reacties voor: Nieuwe iPhone-applicatie Winkels onderweg naar App Store

De iPhone-applicatie Winkels zal allerlei informatie over winkels bevatten, zoals adres en openingstijden. De applicatie zal over een paar weken in de App Store verschijnen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
18 reacties
 1. Goed bezig!

 2. Altijd handig staa altijd voor gesloten deuren bij supermarkten 😐

 3. Nou, als ik een feature zou mogen suggereren dan graag Virtual Reality (met Layar o.i.d.) zodat je de dichtstbijzijnde winkesl in gMaps kan vinden. En zoeken in schappen van winkels, bijv. heeft deze supermarkt ook pleisters en zo ja, waar ?

 4. Het enige waar je voor moet zorgen in dit soort apps is een schone database, de meeste zijn zo vervuild, dat ze irritant in het gebruik, of zelfs onbruikbaar zijn.

 5. Misschien ook een functie waarmee je openingstijden (en locatie via GPS) kunt doorgeven van een winkel die nog niet in de lijst staat, of dingen kunt doorgeven die niet 100% meer kloppen.

 6. Enige kans dat je ook België opneemt in de database? Indien ja wik ik er gerust voor betale 🙂 tot 1,50€ ongeveer

 7. Lijkt me heel erg handig!

  Origineel geplaatst door cas
  Altijd handig staa altijd voor gesloten deuren bij supermarkten

  Je weet hopelijk toch wel dat supermarkten van 8 tot 8/9 open zijn? :xD:

 8. @ Jens Kortmeijer

  Moet deze applicatie ook nog het winkelwagentje gaan besturen? Haha, waar liggen de pleisters.. Ik hoop dat het een grapje was.. Hij is namelijk grappig..

  Augmented Reality is wel lollig dat wel.. Alleen mijn 3G kan er niks mee haha..

 9. augmented reality natuurlijk 😀

 10. In mijn achterhoofd ben ik bezig met het ontwikkelen van een AR app voor dit soort doeleinden. Of het door gaat ligt natuurlijk aan de belangstelling.

 11. Stom is dat je alleen winkels kunt bezoeken die open zijn,
  wat is dan het nut van online winkelen?

 12. De applicatie moet natuurlijk wel vernieuwend zijn m.b.t. iLocal. Ik heb zelf die applicatie niet, maar wat ik kan bedenken voor Winkels is:

  Alle info over de winkel
  -Wat voor winkel is het
  -adres
  -openingstijden
  -welke producten verkopen ze
  -grafische weergave via google Maps
  -foto van de gevel, zodat makkelijk te herkennen is
  -wat is dichtsbijzijnde parkeerplek (en zo ja, hoe duur)
  -winkel toegankelijk voor invaliden?
  -aanbiedingen deze week in die winkel?

  Daarnaast wil je net als bij iLocal niet alleen zoeken op de winkel naam, maar zoeken naar een product of specialisme in een stad.

  Ik denk dat het lastig is om onderscheidend te zijn. Vaak zijn die kleine handige stukjes informatie niet zomaar beschikbaar in een grote database…

 13. Zoals al geschreven werd, ilocal doet al een tijdje wat dit appje wil gaan doen, zeker na de komende update. Vanwaar dan alweer zoveel tijd en energie besteden aan iets dat er al is? kom eens met iets verniewends?

 14. Gonny, bedankt voor dit artikel! Tot nu toe heb ik persoonlijk ook wel eens problemen met de supermarkt. Het is in Winkels ook mogelijk te zoeken op bijvoorbeeld babykleding, de applicatie zoekt dan een winkel met in deze branche. Met iLocal heb ik persoonlijk nog slechte ervaringen als het om openingstijden gaat (kan geen vinden).

 15. Origineel geplaatst door Jens Kortmeijer
  Nou, als ik een feature zou mogen suggereren dan graag Virtual Reality (met Layar o.i.d.) zodat je de dichtstbijzijnde winkesl in gMaps kan vinden. En zoeken in schappen van winkels, bijv. heeft deze supermarkt ook pleisters en zo ja, waar ?

  Moet die ook nog voor je betalen en afleveren? Waar is info te vinden over wat en hoe/waar het in het schap lig bij een betreffende winkel dan? Als dat online staat ergens kan je het implementeren….Maar denk niet dat de maker alle supermarkten/winkels afgaat met een lijstje wat waar ligt..Als hij dan alle winkels heeft gehad kan hij opnieuw beginnen want dan is de indeling wel gewijzigd 😛

 16. Een AR applicatie voor winkels en openingstijden bestaat al binnen Layar (nu nog alleen op de Android, binnenkort ook voor de iPhone) – de laag heet “Winkels & Openingstijden”.

  Voor de iPhone kan je nu trouwens ook al de openingstijden van winkels raadplegen op mobiel.opentot.nl 🙂

 17. Het kan niet heel erg lang meer duren voor we allemaal Winkels op onze iPhone of iPod touch hebben staan. Momenteel worden de laatste handjes aan de bèta gelegd en kunnen we daarna gaan testen en de applicatie verbeteren. Omdat testen alleen niet zo goed plan is en we meerdere opinies willen zoeken wij 10 bèta testers. Hoe wordt je een béta tester? Dat is vrij eenvoudig. Twitter het volgende bericht:

  Hallo @emieljanson, ik wil graag de applicatie winkels testen. #winkelsapp

  Vervolgens zullen wij vrijdag 2 september contact opnemen met de testers. Wilt u meer weten over Winkels, surf dan naar http://www.pandapps.com/winkels/.

 18. @Emiel Janson:
  Ik wil Winkels wel bèta testen, alleen gebruik ik geen twitter.
  Ik woon in Delft en je hebt hier praktisch alle winkels wel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.