Delivery Status Touch 3.0 krijgt nieuwe interface met meer pakketdiensten

Delivery Status Touch 3.0 heeft een update gekregen. De applicatie heeft een nieuwe interface en toont de informatie van pakketdiensten zoals DHL, TNT, UPS en webwinkels als Amazon.com en Apple Store completer en sneller.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

delivery status touch voor iphoneDe pakkettenapplicatie Delivery Status Touch heeft een update gekregen naar versie 3.0 en ondersteunt nu meer dan 25 pakketdiensten waaronder UPS, FedEx en DHL. Met Delivery Status Touch kun je ook bestellingen tracken van online winkels zoals Amazon.com, de Apple Store en Adobe. In de nieuwe versie 3.0 vind je een compleet vernieuwde interface waarmee je zelf de volgorde van de pakketten aangeeft en sneller details opvraagt. Staat de bezorger van jouw bestelling niet in het rijtje, dan kun je ook handmatig de pakketdienst toevoegen, waarbij je via de website van de aanbieder toch de status kunt checken. Het synchroniseren van informatie is verbeterd, de applicatie laadt sneller en je kunt je status opslaan zodat je kunt checken hoe het ook alweer zat met een bepaald pakketje, zonder dat je een internetverbinding nodig hebt.


Voor het eerst kun je de applicatie in landschapsweergave gebruiken. Ben je iemand die regelmatig spullen via Google Checkout, Apple of Amazon bestelt en zijn er meestal wel meerdere pakketjes onderweg, dan kun je voortaan de bestellingen beter van elkaar onderscheiden omdat ook de namen van de items te zien zijn. Er is ook iets verdwenen: bestellingen van Nintendo worden niet langer getoond, omdat zij niet langer de leveringsstatus bekendmaken. Daarnaast zijn er nog wat kleine verbeteringen doorgevoerd, zoals betere ondersteuning voor VoiceOver, een verbeterde kaartweergave en een nieuwe Dashboard-widget voor Mac-gebruikers (zie afbeelding). De gebruikers van deze applicatie zijn enthousiast: gemiddeld 5 sterren voor de huidige update.

Delivery Status Touch is in de App Store te krijgen voor €1,59.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.