Nieuwe iPhone-applicatie Winkels onderweg naar App Store

De iPhone-applicatie Winkels zal allerlei informatie over winkels bevatten, zoals adres en openingstijden. De applicatie zal over een paar weken in de App Store verschijnen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

winkelsEmiel Janson schrijft regelmatig voor iPhoneclub (vanochtend nog over de game RocketFuse), maar is ook zelf bezig met het ontwikkelen van applicaties. Eén daarvan is Winkels, een iPhone-applicatie die nog in ontwikkeling is en die het straks mogelijk maakt om in heel Nederland winkels te zoeken. Bij elke winkel zie je de openingstijden en de locatie. Met behulp van Google Maps-kaarten zie je bijvoorbeeld welke supermarkt bij jou in de buurt, nog open is. De online database bevat op dit moment meer dan 20.000 winkels en je hebt een internetverbinding nodig om de info op de iPhone te kunnen bekijken.


Winkels die je vaker wilt gaan bezoeken voeg je toe aan de lijst met favorieten. De applicatie komt pas over een paar weken in de App Store, maar wie ideeën of suggesties heeft kan die natuurlijk nu al kwijt. Wat het voor Winkels lastig zal maken, is dat bestaande iPhone-applicaties ook al informatie leveren over winkels, zoals de eerder besproken apps Hier.nl en ilocal. De laatstgenoemde iPhone-app belooft ook openingstijden en aanvullende informatie te kunnen leveren bij winkels en andere bedrijven.

Meer info: Zebraa.nl

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.