Microsoft brengt Xbox Live-app uit voor de iPhone

Microsoft heeft een app voor de iPhone en iPad uitgebracht, waarmee het mogelijk is om je Xbox Live-profiel te bekijken.

Xbox LiveMicrosoft heeft een app uitgebracht voor de iPhone en iPad waarmee Xbox 360-bezitters hun online profiel kunnen bekijken. De app geeft onder andere toegang tot je achievements, vriendenlijst en zelfgemaakte avatar. Geheel toevallig is de lancering van de iPhone-app niet: eerder vandaag bracht Microsoft al een update voor de Xbox 360 uit, die een totaal nieuwe interface voor de spelcomputer introduceerde.

Xbox Live screenshotDoor met de iPhone-app in te loggen op je Xbox Live-profiel, krijg je toegang tot een groot deel van je profielinformatie. Op deze manier kun je onder andere zien welke achievements je in een game hebt gehaald en wie van je vrienden er de laatste tijd games heeft gespeeld.

De app laat je ook een aantal dingen op Xbox Live zelf aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld het uiterlijk en de outfit van je avatar aanpassen, of reageren op vriendschapsverzoeken en verzonden berichten. Je hebt voor sommige functies wel een Xbox Live Gold-account nodig.

Downloaden: My Xbox Live (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2011, 22:04
Categorie Games
Onderwerp microsoft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.