Apple geeft muziek, apps en meer weg tijdens 12 Dagen Cadeaus

Apple geeft vanaf 26 december apps, muziek, muziekvideo's en meer weg tijdens de actie 12 Days of Christmas. De app geldt wereldwijd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

12days-christmasHet is weer zover: de kerstdagen komen eraan en dat betekent dat Apple weer de traditionele kerstactie uit de kast haalt. Met 12 Days of Christmas geven ze elke dag een app, muzieknummer, muziekvideo of boek weg. Vorig jaar werden er ook tv-shows en films weggeven, in landen waar dergelijke content verkrijgbaar is. Via een gratis app word je dagelijks op de hoogte gebracht van de weggeefactie van die dag, die overigens pas ná de kerstdagen start. Vanaf 26 december tot en met 6 januari kun je de gratis goodies binnenhalen.

De app is gratis en universeel. Momenteel is alleen een afteller te zien tot de kerstdagen. Met push notificaties word je op de hoogte gehouden, maar natuurlijk zullen we ook op iPhoneclub aandacht aan de actie besteden, wanneer er iets leuks te krijgen is. Maar met de vele weggeefacties van de afgelopen tijd (onder andere van Electronic Arts), is het nog maar de vraag of iPhone-gebruikers er nog echt warm voor lopen.

Downloaden: iTunes – 12 dagen cadeaus (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2011, 1:39
Categorie Amusement
Onderwerpen gratis, kerst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.