Yelp 5.5: nog meer informatie over restaurants en winkels op je iPhone

Met de iPhone-app van Yelp kan je nu zelf eenvoudig restaurants, hotels, bars en winkels toevoegen aan de recensie-applicatie. Zo kunnen anderen op locatie nog meer zien welke points of interests er in de buurt zijn.

yelp icoonYelp, een website en applicatie waar gebruikers elkaar kunnen vertellen hoe goed een winkel, restaurant of ander etablissement is, heeft een update gekregen naar versie 5.5 voor de iPhone. Die zorgt ervoor dat je ook de openingstijden, het adres en de categorie van een vestiging op de telefoon bij kan werken. Eveneens kan je foto’s van bedrijven maken en die direct delen op Facebook en Twitter en kan je zelf eenvoudig nieuwe bedrijven toevoegen.

De aanpassingen maken van Yelp een veel volledigere app aan de input-kant. Dat lijkt alleszins een gevolg van de ontwikkeling dat recensiediensten als Yelp steeds minder op de desktop worden gebruikt, en steeds meer mobiel.

Yelp mag dan wel een gigantische en uitstekende database met shop-, eet- en uitgaansgelegenheden hebben opgebouwd, op sommige plaatsen is de informatievoorziening nog steeds gebrekkig. De vereenvoudigde mogelijkheid om zelf winkels en restaurants toe te voegen en eventueel meteen te beoordelen, moet ervoor zorgen dat er meer panden in de app worden opgenomen.

Downloaden: Yelp (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2011, 19:38
Categorie Reizen
Onderwerpen recensies, yelp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.